Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön Amerika...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön Amerika Kapitány?

Figyelt kérdés

Jó, jó, tudom. Fél 3 van, és a gyakorikérdések "legszórakoztatóbb" kategóriájában tettem fel a kérdést. Mindenesetre, arra kérlek titeket, hogy _komoly_ választ adjatok rá! :) Nem rég néztem meg, még friss az élmény, talán 1 órája, ha vége lett. :D

Érdekel, hogy nektek tetszik - e? :) És ha ő nem, akkor a Bosszúállók többi tagjából esetleg valaki? :D

2014. dec. 12. 02:25
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Hulkért oda vagyok, neki biztos jó nagy :P :P :P
2014. dec. 12. 04:11
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ja, nekem bejön :) De igazából inkább Bucky-ért vagyok oda *-*
2014. dec. 15. 19:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Bucky! <3 Imádom Buckyt :3 ( Főleg Stevennel látni, de ez mellékes xp )
2014. dec. 16. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Én is totál így vagyok vele ^^ Önmagában is imádom, de Steve-el együtt... *__* Úgy még jobban :D

(2. voltam :D)

2014. dec. 16. 20:55
 5/6 anonim válasza:
100%
Én a bosszúállók közül is ő a best!!<33 Rendes, de komoly és vicces és a legfontosabb hogy jóképű:D Amerika Kapitánynál nincs jobb!*.*
2015. jan. 2. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Jó a segge, abban a csini spandex műanyag ruciban, de inkább én is Bucky-t kérem, fémkarral persze. :D
2015. jan. 26. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!