Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendo az, ha 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendo az, ha 19 éves lányként együtt voltam már 12 férfival?

Figyelt kérdés

2014. dec. 10. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fiú ismerőseim akik elmúltak húsz évesek és azért szeretik a szép lányokat, ők nem voltak ennyi csajjal. De te tudod mi a jó neked.

Szerintem a férfiak többségének komoly kapcsolatra nem kellenél.

2014. dec. 10. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő. Szerintem hlye KDNP-s aki elítél téged ezért :-D
2014. dec. 11. 00:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mikor kezdted.
2014. dec. 11. 11:55
 14/18 A kérdező kommentje:
16
2014. dec. 11. 16:36
 15/18 AsdBoyman2001 válasza:
Aztaa rohadt bárcsak én is találkoznék egy ilyenel amugy én nem ítélem el, de az tény, hogy nagyon ez nem nevezhető párkapcsolatnak nem szexeltek gonolom talán csókólóztók de ő még ehez kisfiu és amugy mi tetszet neke ennyire meg benne?
2014. dec. 14. 02:59
 16/18 anonim válasza:
Ezt a tortát rendesen megmocskolták... Inkább egyen szart a leendő!
2014. dec. 28. 21:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Csináltass nemibetegség teszteket. 👎
2018. márc. 17. 06:48
 18/18 anonim ***** válasza:

3 év alatt 12 pasi. És? Az évente csak 4.

Más minden hétvégén más pasival dug a bulikban.

Szóval "sátoros ünnepeken" mindig mással voltál.

Nem kell egyből senkinek az orrára kötni, akivel ismerkedsz. Gondolom a védekezés megvolt, de nyilván néha azért mész nőgyógyászhoz.

Inkább addig éld ki magad, amíg nem horgonyzol le valaki mellett, szülsz neki gyereket és utána jut eszedbe, hogy kipróbálnál mást is. Bár ez a sztereotípiák mentén inkább pasikra igaz. De nem lehet mindenkit beskatulyázni.

2019. ápr. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!