Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütök egy nőt, akkor már nem vagyok férfi?
Figyelt kérdés
Azt szokták monani, ha valaki megüt egy nőt,az nem férfi. Szóval egyszercsak nő lesz belőle? V h működik ez az átváltozás?2014. dec. 9. 17:24
2/17 anonim válasza:
De ez visszafordítható? Ha pl már félig csaj vagy és egy pasit ütsz meg akkor meg visszaváltozol?
3/17 A kérdező kommentje:
ugye milyen durva? Ezek után biztos nem fogok megütni egy nőt. Esetleg utána visszaváltoztatom magam.
2014. dec. 9. 17:28
4/17 anonim válasza:
Te pl. hogy tudsz mozogni agy nélkül?
5/17 anonim válasza:
És mi van, ha rögtön 2 nőt ütök meg? Mindig csak egy nő van felhozva...
6/17 A kérdező kommentje:
mi nélkül?:D
2014. dec. 9. 17:30
7/17 A kérdező kommentje:
5. komment.: Jezusom erre nem is gondoltam. Miket rejthet még ez a világ. :O Hihetetlen
2014. dec. 9. 17:32
9/17 anonim válasza:
Na verekedni akarsz? Én is megütnék egy pasit de akkor én pasivá változom akkor:D
10/17 anonim válasza:
És mi van akkor ha egy travit ütsz meg aki nőnek hiszi magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!