Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiaknál vagy a nőknél, van előrébb a sorban, hogy az arcuk legyen szép?
Szerintem a nőknél.
De van aki mást gondol, ezért vagyok kíváncsi, hogy merre dől a mérce.
Mind a 2 nem nél döntő..
Akárki akármit mond.
De amúgy a férfiak vizuálisabb lények .
Csajoknál elnézik ha mégse jött össze.
Srácoknál kötelező instant kasza a legkisebb hiábért is.
De azért vígasztaljon minket a dolog
Kár, hogy a csajok ezt nem tudják.
Egyértelmű, h a nőknél fontosabb.
Egy férfi inkább jön össze egy kevésbé szép lánnyal, akinek bomba alakja van, mint egy széparcúval, aki dagadt.
Ellenben a nők inkább a jóképű, vékony mellett teszik le a voksukat a kevésbé jóképű, izmossal szemben.
Szerintem is a nők sokkal elnézőbbek.
Egy férfi ha előnytelen, vagy még inkább csak simán átlagos külsejű, akkor a stílusával, viselkedésével, beszélőkéjével sokkal előnyösebben tudja magát tálalni, sokkal vonzóbbnak tud tűnni a nők szemében.
Én is átlagos kinézetű vagyok, de sok nővel voltam. Miért? Mert az átlagos kinézetemet a nők számára vonzó stílussal, viselkedéssel, beszélőkével kompenzálom.
A férfiak viszont sokkal vizuálisabbak és a nő nem tud a személyiségével kompenzálni úgy, mint a férfi, mert a férfiakat annyira nem érdekli a személyiség a kinézethez képest, mint a nőket.
A legtöbb csajozásban béna férfinak nem az a baja hogy nem elképesztően jóképű, hanem hogy nincs megfelelő dumája, hozzáállása, viselkedése a nők előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!