Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj mikor a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj mikor a barátommal együtt vagyok?

Figyelt kérdés
1 éve és 2 hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon szeretem,de mikor együtt vagyunk valamiért nagyon fáj.Voltam több mint egy fél évvel ezelőtt nőgyógyásznál és semmi bajom nem volt! Habár azért kellett menjek mert menstruációs problémáim voltak,de az már megoldódott! Az is a baj hogy mostanság elég sokat veszekedtünk a barátommal s ezt probáljuk most ki korigálni. Félek,mert nem akarom elveszíteni,s ezt látja ő is s mondja hogy neki nem ez a lényeg,jó mert az is kell de hogy majd megoljuk,attól félek hogy esetleg nehogy más társaságát keresse amit nálam mostnaában sajnos ritkán tud rendesen megkapni!
2014. dec. 8. 14:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
:D tobbet kellene egyutt lennetek.... ilyen kisebb kihagyasoknal a bnomnek is fajt regebben.
2014. dec. 8. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen egyértelmű, hogy mitől fáj. Még nagyon szűk vagy, ritkán vagytok együtt. Ezért kéne még sokkal óvatosabban együtt lennetek és a barátodnak pedig nagyon oda kéne figyelni erre.
2014. dec. 8. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy nedves nem is fog csúszni... Vegyetek síkosítót.

Ha így se jó cseréljetek gumit. Lehet allergiás vagy rá.

2014. dec. 10. 13:00
 14/15 A kérdező kommentje:
De régebben semmi baj nem volt,és nyáron többet voltunk együtt! Ovszert többfélét is szoktunk használni,de általában durex-et,meg kell probáljuk,hátha jobban menne,ha másra váltunk!
2014. dec. 10. 13:41
 15/15 anonim ***** válasza:

#13-as vagyok

"Van mikor benedvesedek egy rövid ideig,s van mikor egyáltalán,bármivel próbálkozunk!"

Fogadni mernék, hogy itt a probléma. Nem vagyok orvos, de a vaginális szárazságot tudtommal millió dolog okozhatja. Lehet csak keveset iszol, más az étrended, fejben máshol jársz, esetleg teljesen ráparázol, hogy fájni fog és nem nedvesedsz. Síkosítót próbáljátok előbb! DM-ben kapni durexet, az tuti jó lesz. Nem véletlen találták ki a síkosítót, nem te vagy az egyetlen akinek ilyen gondja van :)

21/F

2014. dec. 10. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!