Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ez így nem mehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ez így nem mehet tovább, hogyan felejtsek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden második percben ír valaki arról, hogy szerelmes az egyik tanárjába, de engem már tényleg kezd felemészteni a dolog. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy hogyan szerethettem belé, egyáltalán nem az esetem, a felfogása az életről egyszerűen taszít, olyan kicsinyes, nagyon makacs, és néha annyira érzéketlennek tűnik, de mégis szeretem. Az a nagy bibi az egészben, hogy ő teljesen közömbös velem. (de lehet, hogy ez inkább a szerencsém) Amúgy jófej tanár, a diákok többsége szereti őt, én meg egyenesen imádom! A taszítást úgy értem, hogy nem értek eggyet azokkal a dolgokkal, amit mondd (persze ezt csak akkor vallom be magamnak, mikor már otthon vagyok, és nincs velem) De amint meglátom a suliban repülni tudnék a boldogságtól. Azt veszem észre magamon, hogy mikor a közelében vagyok, akkor nem is önmagamat adom, valaki másnak adom ki magam, de nem tudatosan, olyankor egyszerűen nem tudok önmagam lenni. Nem tudom miért.. Ha 4szemközt kell vele beszélnem, annyira zavarba jövök, hogy rákvörös lesz az egész képem:$ Holnap is lesz órám vele, éppen azon gondolkozom, hogy nem megyek suliba, eddig ugyanis minden alkalmat megragadtam, hogy akár csak egy szót is beszélhessek vele, de mivel semmivel se tudtam rá hatni, ezért mostanában meg inkább kerülöm, rá se nézek, de nagyon nehéz..Komolyan el akarom felejteni, de nem tudom, hogy hogyan fojtassam. Mit tegyek? Egyáltalán megoldás-e az, amit mostanában csinálok, hogy kerülöm, hogy teljesen feladtam mindent.. Mert ha reálisan nézem a dolgokat, akkor tényleg semmi jövőnk nincs..Jobban mondva nincs is olyan, hogy MI! 21 év korkülönbség van köztünk, gimibe járok. (ha még nem mondtam volna, akkor egy 15 éves lány vagyok) Ez tényleg Lolita szindróma lenne, vagy apakomplexus? Akkor én most beteg lennék egy kicsit?XD Komolyra fordítva a szót, végülis örülhetnék neki, hogy nem akar tőlem semmit, legalább biztos nem pedofíl.. Vagy ha kikezdene velem, akkor az biztos, hogy az lenne? Bocs mindenkinek a hosszú szöveg maitt, meg a sok hülye kérdésem miatt, de igazán úgy érzem, hogy már nem bírom tovább..
2010. jan. 31. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem olyan válaszra vársz, hogy 'majd az idő mindent megold', de tényleg így lesz. Sok fiatal csajszival megesik, hogy belezúg a tanárjába. Mázlista vagy, hogy nem viszonozza!

Képzeld, neki mennyi baja származna abból, ha viszonozná: titkolózás mindenki előtt, te azt hinnéd, hogy nem mer felvállalni, holott csak az állását és a jó hírnevét féltené; szóval majd jön egy újabb srác, akibe bele fogsz zúgni, és a tanárbácsi el lesz felejtve. Hogy mikor? az csak idő kérdése. Álmodozni addig is szabad:-)

2010. jan. 31. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ne írja, hogy mennyire éretlen vagyok.. Tudom én azt magamtól, hogy ez az egész dolog mekkora hülyeség, meg hogy még elég zöldfülű vagyok, és hogy inkább még tanulnom kellene, és nem ilyen dolgokkal foglalkozni, de tényleg foggal- körömmel küzdök ez ellen, és szeretném végre elfelejteni őt:(
2010. jan. 31. 22:26
 3/6 anonim válasza:
Ismerős szitu. Gimi elsőben voltam belezúgva egyik tanáromba aki 35 lehetett. Kb egy év szenvedés volt aztán hirtelen elmúlt. Aztán gimi utolsó évében ugyanez megtörtént velem. De akkor 8 év korkülönbség volt. És azzal a tanárral együtt is jártunk 2 évet:). NEm tudom hogyan tudnád elfelejteni talán nekem a bulizás, munka segített megismertem másokat és szép lassan rájöttem h reménytelen. És lám túléltem:). De nagyon sok lánytól hallok ilyet h szerelmes a tanárába. De van ami nem reménytelen...
2010. jan. 31. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom, hogy tudod szeretni..mármint menniyre ismered egyáltalán...Lehet, h órán tök jófej, meg laza, de magánéletében más. Ezt nem tudhatod. Ahhoz sokkal jobben kellene ismerned őt. Mindenesetre azt tudom tanácsolni amit a legelső hozzászóló..az idő mindent megold..bár tudom, hogy ez közhely. Sok sikert a felejtéshez!
2010. febr. 5. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Hát mondjuk állandó jelleggel azon töröm az agyam mostanában, hogy hogyan tudnám jobban megismerni:P
2010. febr. 5. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedvesem!

Ez nem szerelem. Ez csak kémiai reakció. Valószínűleg mostanában sokat szexel a feleségével/barátnőjével és az ebből fakadó harmonikus kisugárzása ragadott magával.

A kínjaidra meg annyit: csak az szenvedhet aki szenvedni akar. A te szituációd irigylésre méltó, ha ilyenekről ráérsz gondolkodni. Komolyan, kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Én elég deprszessziós voltam 15 évesen...

2010. febr. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!