Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esély. Teljesen kiszámíthatatlan és megérthetetlen. Mit csináljak?
Mi az, ami ezt a törést okozta benned? Megbántott esetleg?
20L
Mondd meg neki, hogy kapja össze magát, és gondolkodjon el azon, ahogy viselkedik, és amit csinál. Mondd el azt is, hogy bánt téged ez a hozzáállása. Ha ezek után azt látod rajta, hogy nem érdekli túlzottan a dolog, akkor tényleg hagyd. Ha majd rádöbben, mekkora tulok volt, biztosan megkeres, és bocsánatot kér. Nehéz lesz, de nincs jobb, amit tehetsz.
(első voltam)
És próbáltad már megkérdezni tőle, hogy miért viselkedik így veled? Vagy te magad gondolkodtál már azon, miért lehet ilyen? Ok nélkül az ember nem bunkó vagy lekezelő. De az is felmerült benned, hogy te bántottad meg esetleg valamivel? Ha így lenne, akkor meg ne csodálkozz és ne a sebeid nyalogasd, attól nem jutsz előrébb. Mellesleg lehet, hogy nem csak neked fáj a dolog, csak a lány nehezen fogad a bizalmába. Nem csak neki kell elgondolkodni a dolgokon, tévedés. A bénázás és siránkozás ilyenkor közös játék.
18/L
Értem. Nos, vagy nem tudja, vagy nem akarja. Utóbbi akkor áll fenn, ha tényleg az van,amire én gondolok (nem bízik meg benned, vagy csak nagyon nehezen). Akkor sajnos elég nehéz helyzetben vagy, amire hirtelen nem is tudnék semmi használható tippet adni, talán csak azt, hogy legyél nagyon türelmes a lánnyal. Ha pedig tényleg csak nem tudja megmondani, akkor az előző hozzászólóhoz csatlakoznék, mondd el neki, hogy neked rosszul esik ez az egész, és szeretnél változtatni (feltéve, hogy szeretnél), plusz ha van ötlete, hogyan lehetne a dolgot helyrebillenteni, akkor igenis mondja ki, amit gondol.
(előző 18/l)
Szerintem unalmas lett a kapcsolatotok.. legtobb kapcsolat atesik ezen a holtponton. Rajott a csajszi, h te nem teszel az ugy erdekeben semmit, ergo elkezdett jatszani, hogy valamivel feldobja a kapcsolatot.. Lehet, h nem megy neki a legjobban, de mostmar nem egy oregotthonon beluli kapcsolathoz hasonlit a szerelmetek.
Kb ennyi.
Legy kiszamithatatlanabb, s kicsit tord le a szarvat.
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!