Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 41-es láb és 177cm magasság kevés egy 20 éves srácnak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:05
11/22 anonim válasza:
21:14-es vok le vagytok maradva most fogtokk lesni me 12éves vok és úgy 43-as a lábamXD
12/22 anonim válasza:
47-es lábam van 178cm magas vagyok és 15 éves.
13/22 anonim válasza:
Azért vagy gáz, mert ilyen hülye kérdést teszel fel.
14/22 anonim válasza:
szerintem jó vagy, a legtöbb csaj 170 körül van a lábad meg nem mindegy.....
15/22 anonim válasza:
szerintem aki a magasságod és a lábad mérete alapján akar megítélni az nem érdemel meg téged de ha még mindig nincs senkid ez miatt írj nekem én nem vagyok válogatós
16/22 anonim válasza:
Hát amennyiben 50-es IQ-val alkot quartettet, mint esetedben, akkor ultragáz!
17/22 anonim válasza:
hehe :) én 177 cm vagyok és 41es:)
Nincs ebben semmi gáz.
20L
18/22 anonim válasza:
ekkora ökör kérdést istenem most komolyan.,.
168vok és 43as a lábam. nemtom h mia frász bajodvan :D
19/22 anonim válasza:
Akkor az ciki, hogy nekem csak 37-es a lábam és 165 cm vagyok?:(((
22/l
20/22 anonim válasza:
13/F 155 cm magas 41-es láb xD (de én örökölem a lábméretet xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!