Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdklődik irántem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sophye21 kérdése:

Miért nem érdklődik irántem senki?

Figyelt kérdés
Egészen vonzóó és jó személyiségű lány vagyok,van humorom és eszem is. (mások mondták) Az összes barátnőmnek van barátja csak irántam nem érdklődnek. Nem értem, hogy miért hiszen sem a kinézetemről (vékony, szőke, magas), sem karaktremről sem mondanak rosszat.Mit tehetek ez ügyben? :O 16/L

2014. dec. 7. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

kép?

esetleg a viselkedésed lehet a hiba

2014. dec. 7. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Képet, mi, őszinte kapitányok megmondjuk, hogy mi a gond veled. :D
2014. dec. 7. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom merrefelé élsz, de én általában a te korosztályodban ismerkedek és eléggé megrohamozzák a korodbelieket.
2014. dec. 7. 19:33
 4/14 anonim ***** válasza:

hát sose lehet tudni

lehet hazdtak neked vagy kehet elérhetetlennek tűnsz a fiúk számára

17/F

látatlanba nem tudni

2014. dec. 7. 19:33
 5/14 RRR ***** válasza:
lehet ,hogy rideg vagy
2014. dec. 7. 19:41
 6/14 anonim válasza:
Az is lehet,hogy csak nem veszed észre,vagy lehet érdeklődnek csak félénkebbek. Egyébként meg várj :) ne mondd már azt,hogy egyáltalán nem..biztosan akadnak csak neked ők pont nem tetszenek. Majd el jön a te időd is :D
2014. dec. 7. 19:47
 7/14 A kérdező kommentje:

huh a viselkedésemet én nem tudom megítélni, de úgy általában jól kijövök a fiúkkal, és a legszorosabb barátikörömben is sok fiú van.

4. válaszolónak: Hát nagyon remélem h nem hazudnak, mert akkor eléggé rossz lehet az emberismerete :S

2014. dec. 7. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Képet a népnek! Egyébként lehet, hogy nem veszed észre, hogy közelednek, vagy a viselkedésed elutasító. Basszus, ilyenkor bánom, hogy nem tudunk gondolatot olvasni.
2014. dec. 7. 19:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Lehet a kisugarzasoddal van a baj

L

2014. dec. 7. 20:27
 10/14 anonim ***** válasza:

nem tudom, engem a 16 évesek nagyon vonzanak, és amiket leírtál magában elég, hogy jól nézz ki, vagyis pl. én kép nélkül már szívesen vakrandiztam volna veled.

Ugyhogy valahol belül lehet probléma, esetleg nem engeded hogy közel kerüljenek vagy nem tudom. Reflexelutasítás? Nagyon sok nőben benne van aztán meg utólag fele megbánja.

20/f

2014. dec. 7. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!