Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Lányok! Mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Mit szólnátok, ha lenne egy osztálytársatok, akit folyton piszkáltok, mert nincs barátja, és duci. Iskola kezdésre pedig teljesen csontsovánnyá fogyna?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Elszégyelném magam, mert rájönnék, hogy az a kis poén, ami nekünk volt, azzal egy életre tönkretettem a srác önbecsülését és idegrendszerét ill. sokkal nehezebben fog kialakítani értelmes kapcsolatot az ellenkező nemmel ^_^

Szégyeljétek magatokat..

2014. dec. 7. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Remélem most meg majd azért piszkáljátok mer milyen sovány.
2014. dec. 7. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok akit piszkálnak.
2014. dec. 7. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
mennyit fogytál?
2014. dec. 7. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Eddig 5kg.. De többet akarok majd... Furcsa, de valamiért megakarom nekik mutatni, hogy a szavuk mekkora hatással van a világra. Hátha majd ebből tanulnak.. Én meg ha meg is halok, akkor meg így jártam. Legalább tanultak tőlem is valamit.
2014. dec. 7. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

feltételezzük, hogy valóban duci vagy tehát kicsit túlsúlyos 5 kiló veszteség esetén erős túlzás csontsoványnak mondani magad. Én azt vallom, hogy akármennyire is mondják, hogy a külső vélemények nem fontosak, szerintem azok. Ezek valahol formálnak minket a negatív kritika is. Ha nem vagy megelégedve te saját magaddal alakíts ezen alakítottál is ezen, és lehet, hogy akik bántottak azok nem is gondoltak arra, hogy ezzel valójában segíthetnek is neked. Én is fiatalabb koromban átestem ehhez hasonlón és mára komolyan sportolok és boldog vagyok, hogy ezt elértem mert valahol a sok rosszakaró is kellet, hogy változtassak magamon.

Egy szó is száz én azt tanácsolom, hogy fordítsd a javadra a kritikákat. Nyilván ne legyél anorexiás de ezzel, hogy megmutatod, hogy képes vagy változtatni valahol elégtételt veszel ezeken az embereken. Mert ők nem biztos, hogy képesek változtatni.

2014. dec. 7. 19:34
 7/8 anonim válasza:
Lány/fiú vagy?
2014. dec. 7. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Lány

2014. dec. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!