Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pusza! A levél végén, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pusza! A levél végén, mit jelent? Puszi?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 20:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Pusza = puszi, csak egyszerűbb egyeseknek a pusza, mert az kevesebb érzelmet 'sugall', szerintem elég alap szó..
2010. jan. 31. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez is egy komolytalan, tipikus fiatalság körében elterjedt szó...Olyan, mint a "cejjetlek"...Azt miért nem lehet normális leírni? Szeretlek...Ennyi...

Fiatalság bolondság...:)

2010. jan. 31. 20:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Na, erre voltam kíváncsi, köszönöm! Nem rosszra gondoltam, ugyanis egy nálam vagy 10 évvel fiatalabb, ráadásul azonos nemű egyéntől kaptam levelet, amiben ez volt az un. elköszönési forma.
2010. jan. 31. 21:03
 14/18 anonim ***** válasza:

a világ az individuális pszeudoegzisztenciák manifesztációjába fog belebukni.

ezt jelenti igazabol.

2010. jan. 31. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Az élet nagy dolgai.... Elképzelem, hogy teljes letargiában otthon ülsz 30perce és nem tudsz napirendre térni a pusza szó felett és eszedbe jut, hogy hoppá megkérdezem gyakorikérdéseken. Hát nem tudom h sírjak e vagy nevessek. Nem volt ott a közelben egy legalább 2es IQ-val rendelkező ember aki ezt megmondta volna neked?
2010. febr. 1. 05:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Látom, neked az élet nagy tragédiája az, hogy én feltettem a kérdést. El tudom képzelni mekkora letargiába estél a láttán.
2010. febr. 1. 05:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem, csak elgondolkodtam mennyi hülye ember él a Földön... Legközelebb, ha valaki a szia helyett szió-t ír, azt is meg fogod kérdezni h most vajon mi az?
2010. febr. 1. 17:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal.
2010. febr. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!