Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim pc fiuknak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lényeg hogy férfiként elgondolkodtam egy intim pc-n (egy karika a makkomba), 2 kérdésem lenne:
első az lenne hogy ha megcsináltatnám az óvszer mennyire lenne hatásos szóval mennyivel nőne meg a guminak a kilyukadásának veszélye, tehát lehet e biztonságosan gumiban szexelni vele?
Második kérdés: lányok nektek ez mennyire jönne be?
(szeretném kérni hogy a komolytalan gyökérválaszoktól kíméljetek, köszönöm :D)
2014. dec. 7. 00:51
2/7 anonim válasza:
Egy számítógépet operáltatsz a töködbe?
3/7 A kérdező kommentje:
A pc használatos a számítógépen kívül a pearcing rövidítésére is.
2014. dec. 7. 00:53
4/7 anonim válasza:
Pedig már azt hittem, hogy komputerizálni akarod a golyóidat. Mondjuk chipet beleültetni, vagy ilyesmi. Ha már egyesek a vasalót is inkább a tökük vasalására használják, mintsem a ruháikra, ezek után én már semmin nem csodálkoznék.
5/7 Petya Atya válasza:
Személyi számítógépet is nyugodtan operáltathatnál a töködbe! Gondolj bele, milyen praktikus, a csaj sz*pás közben tudna a farkadon GTA-zni!
7/7 anonim válasza:
Nem tudom megmondani, mivel ehhez nem volt szerencsém, hogy a gumi mennyire lenne biztonságos ilyenkor.
De én nem kockáztatnék a helyedben, bár a te tested, te döntésed.
Párom mesélte, hogy volt, aki valami szöveget vagy egy szót, már pontosan nem tudom mit ültettetett be péniszébe. Na az se lehet semmi, érzetre biztos.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!