Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha zavar engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha zavar engem, hogy azzal a csajjal cseverészget?

Figyelt kérdés
A barátomnak van egy haverja, aki lány (távol lakik és a barátom azt mondta, hogy nem is tudna randizni vele). Mi is másik városban lakunk a barátommal, és amikor épp nem találkozunk, facebookon beszélgetünk. Rengeteget csevegünk, de mégis idegesít a tudat, hogy amíg nekem nem ír vissza, tuti azzal a csajjal beszél viberen, mert még számot is cseréltek.. Kb ugyanakkor ismerhette meg őt is a barátom, mikor engem is. A fiú azt mondja, hogy engem választott, és a fiókja jelszavát is megadta volna, mikor pár napja hisztiztem a lány miatt. Nem mondtam neki, hogy válasszon köztem meg a lány között, de nagyon zavar, mert ki tudja mikről beszélhet vele. Fiúk, szerintetek mit szólna, ha azt mondanám neki, hogy vagy én, vagy az a lány? Jó, legyenek lány barátai, de az mégis milyen, ha ott vagyok neki én, közben ezzel-azzal is nyomja a csetet folyamat? 18/l
2014. dec. 7. 00:16
 1/6 A kérdező kommentje:
*azt mondta, hogy az a lány olyan, mintha a húga lenne, nagyon jó haverok, és nem is tudna szerelmes lenni belé.
2014. dec. 7. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem senki se mndja meg hogy mit akarjak, ergo énn úgy kidobnálak, hogy 3 évig sírnál utána...
2014. dec. 7. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem vagyok a srác helyében, de ha egy ilyesmi ultimátum elé akarnál engem állítani, én abból a lendületből dobnálak ki. Francnak van szüksége arra, hogy az ilyen szánalmas nyivákolást hallgassa valakitől, aki állítólag szereti és megbízik benne. Semmi szükségem nincs erre, akkor már inkább lennék egyedül.
2014. dec. 7. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit csináljak, hogy ne idegesítsen ez az egész? Ki tudja mikről beszélget vele, meg idegesít, mert arra gondolok, hogy azzal szívesebben beszélget, meg ilyesmikre. Nem akarom elveszteni a fiút és egy idő után azt sem hallgatni, hogy amaz kell neki.
2014. dec. 7. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Lány vagyok, van fiúbarátom, és pont a magadfajta hisztis tyúkok miatt tartok attól, hogy eltávolodunk, ha becsajozik. Mi van akkor, ha beszél mással is (akár egy időben a veled való enyelgéssel)? Szerinted egészséges lenne véget vetnie az összes többi emberi kapcsolatának? Megmondta, hogy téged választott, nyugodj meg szépen - pont ezzel a viselkedéssel érheted el könnyen, hogy másnál kössön ki.
2014. dec. 7. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is repülnél, durván féltékeny vagy. Veled van b@$zki, nem a másik csajjal.
2014. dec. 7. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!