Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. Hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
van egy 3-4éves kapcsolatom, ami elég bonyolult körülbelül 1éve komolyabb csak, úgy éreztem hogy sosem hazudnék neki. De az iskolában az egyik tanárommal elég közel kerültünk egymáshoz, mindennap beszélgetünk és túl vagyok vele már az első csókon. Azt mondja, hogy ő érez valamit irántam, én nem tudom.2014. dec. 6. 23:25
1/5 anonim válasza:
Mit tegyél? Szégyelld magad. Szegény barátod, ha tudná...
3/5 anonim válasza:
Támogatom az előttem szólókat.. Ha ennyire szeretnéd az 5-t, akkor inkább tanulj.
4/5 anonim válasza:
illeszkedj be a társadalomba...légy k.r.va
5/5 anonim válasza:
Ez gáz , már bocs!
Ha egy kicsit is tiszteled a barátodat , akkor elmondod neki az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!