Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A latex nadrág k*rvás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A latex nadrág k*rvás?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

attól függ, milyen fajta.

ha a divatboltokban kapható "latex"-re gondolsz ami ugye egy ilyen műszálas anyag, vagy a bőrhatású ami nemtommi, az utcára nyugodtan hordható, nem k.rvás egyálatlán, nagyon sok lány hordja.

persze a stílusra vigyázni kell, ha rövid pólóval hordod, vagy kihívó cuccokkal akkor persze ízléstelen, de nagyon sokan tudják ízlésesen, divatosan hordani

ha viszont az igazi latexre, pvcre gondolsz, azt megnézném ha felveszed utcára :D mert abba azért 1 óra után keményen belefülled az ember, kényelmetlen, nem utcai viselet, és ha szépen le van fényezve, akkor messziről feltűnő, ha meg nem, akkor (sztem) nem olyan szép.

2014. dec. 17. 22:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehet qvás is, bzis is, attól függ ha az illető úgy hordja, én nem vagyok bzi, de mégis ha hordom (gyakran) nem kirívó, vagy bzis.
2015. febr. 26. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!