Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni? LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE SIMA CSÓKTöbbi lent!
Nekem is ezzel jönnek, de eddig cáfolom amit mondanak.
Szerintem mindegy, hogy nézed-e a száját, ha tetszel neki és nem félénk a srác, akkor lépni fog :) Mindenképp moss fogat előtte és még rágózhatsz is mielőtt találkoztok. A csók után mosolyogj rá, de ha nagyon zavarban vagy inkább hagyd, hogy ő kezdjen beszélni. Ha búcsúzáskor csókol meg, akkor mondd, hogy "szia, majd beszélünk" vagy valami ilyesmi :D
Ami pedig a legfontosabb, csókolózás közben semmi másra ne gondolj csak arra, hogy csókolózol.. élvezd :) hidd el menni fog ;)
Egszeru mint az 1x1, bar nem en szoktam kezdemenyezni. :)
Ugyis erezni fogod, hogy csok lesz. Benne szokott lenni a levegoben. A szemebe nezel aztan le a szajara es vissza. Ha feled hajol, akkor te is kozelits szep lassan es hagyd, hogy o csokoljon meg. Kezed mellkasara tedd vagy karold at a nyakat. Es bumm innentol megy magatol is. ;) Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!