Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ennyire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy ennyire nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, de még csak rám sem néz. Már mindent megpróbáltam, hogy felhívjam magamra a figyelmet, de totál közömbös irántam. Adjam fel?

2014. dec. 6. 16:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy próbálkozol minden szarral, inkább menj oda és mondd el neki, hogy tetszik neked.
2014. dec. 6. 16:15
 2/22 To7ka ***** válasza:
Vagy még fiatal és nem tudja, hogy közeledjen. Lehetsz vele kedves barátilag, maradhatsz a közelében, de felesleges próbálkoznod, az nem túl vonzó egy idő után (sikertelen kezdéssel). Fordíts időt magadra, ha eredményeket érsz el az mindig kifele is látszik (jobb közérzet, magabiztosság, stb) és vonzó, ha sportolsz jobb alakod lesz és szintén jobb viszonyba leszel magaddal.:)
2014. dec. 6. 16:17
 3/22 A kérdező kommentje:
21 éves
2014. dec. 6. 16:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Szoktatok beszélgetni?
2014. dec. 6. 16:24
 5/22 A kérdező kommentje:

Egyszer beszéltünk, akkor sem akart nagyom rám nézni.

De nem volt egyáltalán zavarban, szerintem nulla hatással vagyok rá. :S

2014. dec. 6. 16:25
 6/22 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat, az elején még rám nézett, de akkor csak azért, mert jó parfümmel voltam befújva! (szerintem)
2014. dec. 6. 16:28
 7/22 anonim ***** válasza:
akkor tényleg lehet h randa vagy.
2014. dec. 6. 16:30
 8/22 anonim ***** válasza:
5: Ez még önmagában nem jelent semmit. Valamilyen módon kezdeményezz nála, hívd el vhova, ilyesmi.
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda.:)
 10/22 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább hagynom kéne. Nehogy már én teperjek utána.
2014. dec. 6. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!