Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítheti a fiúkat, ha ezt csinálom?
Általában,ha elmegyünk pl.: bevásárolni vagy kikapcsolódni,vagy akárhova,gyakran néznek meg engem a fiúk. Ma például észre vettem,hogy nézett az egy srác elég hosszasan és ugyanígy tettem utána én is ,addig amíg el nem mosolyodtam majdnem,de aztán szép lassan elfordultam. Na ez az ,amit nem tudok,hogy törekedhet-e egy fiú azon,hogy ,,a fenébe most elmegy'' ??
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Nagyon ovodas kérdés,de azert vhogy megértettem!
Szerintem Inkabb menj haza es Barbizzal még pár évet...
A "törekedhet-e azon" kifejezés nem létezik, helyesen úgy használjük, hogy "törekedhet rá".
Példamondat: egyesek jobban törekedhetnének rá, hogy értelmesen fogalmazzák meg a kérdéseiket.
Szerintem az a "törekedhet" valójában töprenghet akar lenni. Ha az, akkor igen, előfordul, hogy ezen töpreng.
Most én is kérdezek egyet: Ha egy srác téged így néz, és te hosszan visszanézel, akkor miért teszed? Mert ő is néz, vagy esetleg ő is tetszik?
csak érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!