Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráfáztam a magasságom miatt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráfáztam a magasságom miatt? Miért nem lehettem én is alacsony?

Figyelt kérdés

Ez egy visszatérő probléma, de ezúttal nem az alacsonyak sorait erősítő ember tollából (klaviatúrájából).

Mivel viszonylag magas vagyok ezért megszívtam, mert így nem nagyon lehet velem egymagas partnerem ami pedig amúgy elvileg a természetes és tökéletes lenne. Mindenki azt szereti szinte ha vele egymagas akivel van az a legegyszerűbb és a legideálisabb.

De hol találni 188 magas csajt? Szinte sehol.

(Ráadásul mivel nem vagyok kicsi egy csomó idegesítő sztereotípiát tartanak fent velem szemben "aki ilyen az biztos erős meg ilyenek")

#depresszió #magasság #szomorúság #sztereotípia #gén #eugenika #alacsonyság #még az exeim is az alacsonyakat kedvelték
2014. dec. 6. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én 181 cm vagyok és lány :D vannak még csodák
2014. dec. 6. 20:42
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Én 184cm vagyok lány és szeretem a magassarkúkat :)
2014. dec. 7. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
73%

188 cm magasság miatt ne siránkozz.Magas vagy,de nem vagy égimeszelő.

Én sokkal jobban megszívtam.165 centi magas vagyok.Ha a 165 és a 188 között választhatnák,gondolkodás nélkül a 188-at választanám.Nem tudod,milyen szenvedés ilyen alacsonynak lenni,Örülj,hogy ekkora vagy.Az alacsonyságból nincsen semmi előny,a magasság meg előnyös.Örülj neki,hogy erősnek hisznek.Én hiába járok kondiba,mégis mindenki csak egy kis gyenge törpének néz a magasságom miatt.Mindent odaadnék,ha lehetnék 188 centi..Mondjuk én is 180-185 lennék,de a 188 is nagyon jó.

2014. dec. 7. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:
30-35 cm magasságkülönbség a szexben semmilyen fennakadást nem okoz! :)
2014. dec. 8. 07:14
 15/16 anonim válasza:
0%

Ezen tényleg ne parázz :) Én is a magas srácokat szeretem. 170 cm vagyok és gyakran hordok magassarkút. És egy ilyen magas férfi mellett sokkal nőiesebbnek tudom magam érezni, mintha teszem azt a pasi 175 cm.

Amúgy a dédszüleim között aztán volt magasságkülönbség(a papa 2 m felett volt, a mama pedig csak 140-150 cm között volt) és mégis imádták egymást, és gondolom mindent meg tudtak oldani ;)

Szóval hajrá! Drukkolok neked :)

2014. dec. 13. 13:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk távoli rokonok? :D

Nekem az ükszüleim ugyan, de náluk ugyanez volta helyzet ükapám 205(?) centi magas volt ükanyám meg olyan 140 vagy még kevesebb... Ugy voltak egymagasságba ha a ükapám leült ükanyám meg felállt valami dobozra(?) azt hiszem.

Na ja akkor mégis jobb magasnak lenni... Csak az zavart meg, hogy az exeimnek utánam mindig alacsonyak voltak az új barátaik (160-170 között) gondoltam nem véletlen - de akkor lehet mégis.

2014. dec. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!