Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves srác és egy 14 éves lány járhatnak? Úgy értem, hogy puszta barátságnál több lehet közöttük?
Figyelt kérdés
(a srác most 10.-es(olyan szakon tanul ahol 2-szer 9.-es),a lány(Én)meg most 9-es.)Jó fej,humoros srác,és nem beképzelt se Ő se a barátai...)
(Normális válaszokat,kérek,és léci segítsetek,mert még soha nem volt barátom,és apa nélkül élek...)
Mielőtt avval jönne valaki,hogy "nem mert csak a szexre hajtana biztosan",biztos,hogy nem,mert nem olyan...
2014. dec. 6. 14:57
2/9 anonim válasza:
Persze velem ugyanez van de ne csodalkozz ha n enm. Birod hogy nyomulnak a pasiddra mert ugye akinek baratnoje van arra jobban nyomulnak 14/l
4/9 anonim válasza:
nekem 27 évesen is volt 15 éves csajom és jó volt vele dugni :D
5/9 anonim válasza:
Egyes, öt évig jár gimibe, 9.-et kétszer járja, mert az első év előkészítő, én is ilyen osztályba járok.
6/9 anonim válasza:
utolsó én is ilyenbe vagyok, de mégse 10.-es vagyok 18 évesen...
7/9 anonim válasza:
Jó, de 11.-es lenne és mondjuk évvesztes hozzá. Én is az vagyok, 15 évesen kezdtem a gimit, és 20 évesen fogom befejezni.
8/9 A kérdező kommentje:
Azoknak akik félra értették;Nem gimisek szakközépessek vagyunk,és Ő kéttanítási nyelvüs(1. 9.-je az angolról szól),Én meg örülök,ha épp ésszal ki bírom az osztály tárasaim mellet...
2014. dec. 6. 15:14
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy jól kijöttök meg minden, de ő akkor is sokkal idősebb és egy 18 éves fiú már nem csak azt akarja ami egy 14 évesnek még velefér. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!