Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl hosszú, szép szerelmes idézetek?
Akkor szeress, mikor a legkevésbé érdemlem meg, mert akkor van a legnagyobb szükségem rá.
Úgy érzem, ha nem ismernélek hiányoznál.
"Olyan vagy nekem, mint pókerben az ász." :)
"Csak rám mosolyogsz, és tudom, hogy nincsen semmi baj."
"Ha szomorú vagyok csak rám mosolyogsz és nevetünk ketten."
Valamivel többet gondolok rád, mint amennyi az időmből telik. :)
Könnyebb egy kősziklának lágy viasszá válni, mint két szerető szívnek egymástól elválni. Mert ahol a két szerető szív egymástól elválik, ott az édes méz is keserűvé válik.
" Leszállt az est, és nem jön az álom. nem szól a zene, hiába várom, üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés: Szeretlek Téged! "
"Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled."
"Ha könnycsepp lennél, sosem sírnék, nehogy elveszítselek."
"Feladok érted mindent. Leszel cserébe te a mindenem? "
"Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, de akkor tenne igazán szépet, ha örökre nekem adna téged."
Van pár pillanat, amiért megéri élni,
Látszólag semmiség az ember mégis érzi,
Jó pár pillanat, van belőle bőven,
Kettesben kézen fogva, mezítláb a fűben,
Mikor megszűnik minden, nem számít semmi, pont így, pont most veled szeretnék lenni...<3
Társad a bajban
Rosszban és jóban
Magányodban, mélypontokban
Napfényben, sárban
Örömben, gyászban
Szép napokban, vesztes harcban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!