Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön egy hetero srác, mit tegyek? (meleg téma)
Van egy sulistársam, aki jóval felettem jár (én nyolcadikos vagyok, ő szerintem tizenegyedikes). Nem olyam régóta "ismerem", de mindig köszön nekem meg mosolyog, és eléggé tetszik, és mindig elpirulok amikor meglátom, de tudom hogy nem meleg, és nem tudom hogy mi lenne a jobb döntés: próbáljak meg többet beszélni vele, vagy ignoráljam?
14/F/M
BIZTOS hogy nem csak jófejségből mosolyog rád!
Tetszel neki, ez tuti. Hogy benne tudatosul-e ez, vagy elkönyveli valami másnak, azt nem tudom.
Próbálj közel kerülni hozzá! Pl vigyél magaddal valamit, egy apró radírt. Mikor elmegy melletted, állítsd meg / lépj oda hozzá, és kérdezd meg: bocsi, ezt nem te ejtetted el? :)
Valószínűleg azt fogja mondani, hogy nem. (Közben légy nyugodt, és magabiztos, és tartsd fent a SZEMKONTAKTust.) Mondhatod neki: "nem tudom, miért hittem azt, hogy te hagytad el, hisz már mi sem használunk radírt rég, ti meg aztán biztos mégúgy se, hisz felettem jársz. Hányadikba is?"
Ezt próbáld meg valahogy feltupírozni, és az adott szituációra igazítani. És légy bátor, különben lehet,h életed nagy szerelmét szalasztod el. Inkább azt bánd, amit tettél, és ne azt, amit tehettél volna! ;-)
Majd írj légyszi,hogy mi volt!
(egy 25 éves srác)
Köszönöm az összes válaszolónak a segítséget, mentek a zöld kezek!
A fejlemények a következők:
Úgy gondoltam, hogy majd szép lassan összebarátkozunk, de kitudódott, hogy a jelenlegi barátnőjét megcsalta egy másik csajjal (akit ismerek is). Óriásit csalódtam a srácban, nekem ilyen hűtlen dög nem kell. :-D
Happy ending lett a vége? Igen, nem kerültem össze egy hűtlen kakival! :-)
Iszonyatosan sokat segítettetek amúgy, tényleg nagyon kedvesek vagytok mind! :-)
11-es vagyok, megint.
Nos, nem tartom kizártnak (és persze lehet,h ez már csak ilyen belemagyarázás a részemről), hogy azért csalta meg a b.nőjét, mert nem volt mellette boldog. Mert nem őt, sőt, nem is igazán lányokat keres ;-)
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!