Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ismerkedni? 16/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ismerkedni? 16/L

Figyelt kérdés

Írjatok privit, legyen benne az ÉLETKOROTOK, LAKHELYETEK és egy KÉP az arcotokról :) illetve kis BEMUTATKOZÓSZÖVEG se árt, mi a hobbid, milyen személyiséged van, iskolázottásg stb.

Rólam pár szó:

BELSŐ:

Jó: hűséges, alapvetpen érett gondolkodású, közvetlen, aranyos, vicces, mosolygós, szorgalmas és odaadó, okos vagyok, illetve vannak életcéljaim, rendes hobbim (tánc).

Rossz: Türelmetlen, néha hisztis vagyok, magas igényeim vannak, csendes és inkább visszahúzódóbb, mint nagyszájú vagyok.

KÜLSŐ: Sötétbarnás derékig érő haj, kék szem, világos bőr, kg 5 kg feleslegem van (combon és fenéken), vékony derék, közepes (kis?) mell, vastag lábak.

Nos? :D

2014. dec. 5. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Aranyos bemutatkozo uzenet es korrekt feltetelek. Remelen megismersz egy kedves fiut:)
2014. dec. 5. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
te miért nem adsz meg rögtön képet meg stb? 17/F
2014. dec. 5. 23:16
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Lakhely tényleg kimaradt, bocsi: Budapest, azon belül is észak.

2. Azért nem adok meg elsőnek képet, mert nem szeretném, ha valaki felismerne :) Paranoia kimaradt a rosszak közül :D

2014. dec. 5. 23:18
 4/10 Sátán kutyája válasza:
Szia, barátkozni is van kedved? Én 30 vagyok, ha nem zavar dumcsizhatnánk egy jót :)
2014. dec. 5. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
na 30 éves.... inkább bújj el
2014. dec. 5. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Sya ,írtam
2014. dec. 5. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
érdekes ha legalább nem tetszem írj vissza csak annyit ,hogy nem.
2014. dec. 5. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
30 eves lefekudhet 14 evessel torveny nem tiltja :D
2014. dec. 5. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
az nem ja, viszont az erkülcs igen..ja, hogy az mi? ..bocs, te olyat enm ismersz :D :S
2014. dec. 6. 00:22
 10/10 anonim ***** válasza:
*ö :D
2014. dec. 6. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!