Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérést végeznék, kérlek segít az alábbi kijelentést cáfolni, vagy megerősíteni. (? ) Az ember a kedvelt színe befolyásolja a párválasztást. Szóval, ha valakinek a kedvenc színe a világos kék, akkor világos kék szemű emberek tetszenek neki.
Figyelt kérdés
Írd le nemedet is :)
Kezdem én: nekem a kék szín tetszik és a kék szemű nőket mindig szemügyre veszem :) F
2014. dec. 5. 21:36
11/25 anonim válasza:
A lilát szeretem és a barnát, de a szemszín teljesen mindegy nálam.
27L
13/25 anonim válasza:
ha a piros a kedvenc színem, akkor bevérzett szemű lányokra bukom?
vagy a mérges lányokra talán megint.
Egyébként meg a kék, zöld szemre johógy mindenki ráugrik, nagyon ritka, és rendkívül gyönyörű x)
14/25 anonim válasza:
Mi lezs velünk kommerszekkel? Ha már mindenkinek a zöld meg a kék kell...
15/25 anonim válasza:
nekem is a kék de én olyan állat vagyok hogy csak azok a lányok tetszenek akiknek a bőrük is kék
/a válaszomnak kb. annyi értelme van, mint a kérdésednek/
16/25 anonim válasza:
Nekem mániám a kék szín, de ugyanúgy imádom a barna szeműeket is, mint a kékeket, tehát ez nem befolyásol. Főleg, hogy párválasztás terén is barna szemű partnert fogtam ki :)
17/25 anonim válasza:
Nekem a lila a kedvenc szinem de a szemem zold es a fekete vagy nagyon sotet szemu pasik tetszenek ugyhogy ez ram
Biztos nem igaz
18/25 Magyarmanó válasza:
Kedvenc színem a zöld, a lányoknál a barna és a kék szemet szeretem vagy hát az az esetem, de nem hinném, hogy van olyan aki szín szerint választ párt.
19/25 anonim válasza:
Kedvenc színeim a lila és a sárga.
20/25 Szergej55 válasza:
Én szeretem a sárga színt, de valamiért a tetves macskák nem akarnak leszállni rólam. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!