Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felmérést végeznék, kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felmérést végeznék, kérlek segít az alábbi kijelentést cáfolni, vagy megerősíteni. (? ) Az ember a kedvelt színe befolyásolja a párválasztást. Szóval, ha valakinek a kedvenc színe a világos kék, akkor világos kék szemű emberek tetszenek neki.

Figyelt kérdés

Írd le nemedet is :)

Kezdem én: nekem a kék szín tetszik és a kék szemű nőket mindig szemügyre veszem :) F

2014. dec. 5. 21:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A lilát szeretem és a barnát, de a szemszín teljesen mindegy nálam.

27L

2014. dec. 5. 21:41
 12/25 anonim ***** válasza:
hülyeség 22/F
2014. dec. 5. 21:42
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

ha a piros a kedvenc színem, akkor bevérzett szemű lányokra bukom?

vagy a mérges lányokra talán megint.

Egyébként meg a kék, zöld szemre johógy mindenki ráugrik, nagyon ritka, és rendkívül gyönyörű x)

2014. dec. 5. 21:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Mi lezs velünk kommerszekkel? Ha már mindenkinek a zöld meg a kék kell...
2014. dec. 5. 21:44
 15/25 anonim ***** válasza:

nekem is a kék de én olyan állat vagyok hogy csak azok a lányok tetszenek akiknek a bőrük is kék

/a válaszomnak kb. annyi értelme van, mint a kérdésednek/

2014. dec. 5. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem mániám a kék szín, de ugyanúgy imádom a barna szeműeket is, mint a kékeket, tehát ez nem befolyásol. Főleg, hogy párválasztás terén is barna szemű partnert fogtam ki :)
2014. dec. 5. 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem a lila a kedvenc szinem de a szemem zold es a fekete vagy nagyon sotet szemu pasik tetszenek ugyhogy ez ram

Biztos nem igaz

2014. dec. 5. 21:49
 18/25 Magyarmanó ***** válasza:
Kedvenc színem a zöld, a lányoknál a barna és a kék szemet szeretem vagy hát az az esetem, de nem hinném, hogy van olyan aki szín szerint választ párt.
2014. dec. 5. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Kedvenc színeim a lila és a sárga.
2014. dec. 5. 21:56
 20/25 Szergej55 ***** válasza:
Én szeretem a sárga színt, de valamiért a tetves macskák nem akarnak leszállni rólam. Nem értem.
2014. dec. 5. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!