Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lanyrol? Szerintetek r. b@nc?

Figyelt kérdés

17 eves, sokkal tobb fiu baratja van mint lany. Ezek a sracok mind idosebbek nala, es eleg bensoseges a legtobbel a kapcsolata, ugyertem folyton olelgeti oket, puszik, stb. (Volt mar amelyikkel jart is rovidebb ideig) Szinte csak fiukkal van, 2-3 baratnoje van, de azoknak a baratjukkal is nagyon joban van.

Egyebkent egy nagyon csinos es dekorativ lany....

Ismertek ilyen embert? O milyen es mi a velemenyetek rola?

2014. dec. 5. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ettől miért lenne rib__nc ?amilyenek a lányok egymás közt nem csodálom h inkább fiú barátai vannak
2014. dec. 5. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen,de az ilyenektől óva intenélek!
2014. dec. 5. 14:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolso ezt kifejtened? Erdekelnek a velemenyek. :)
2014. dec. 5. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy ettől miért lenne r_banc. Egyszerűen fiúkkal könnyebben barátkozik. Ennyi. Amúgy nekem is van ilyen barátnőm, és azért nincs sok csajjal jóba, mert elég csípős humora van, és a nők ezt nehezebben emésztik meg. 20N
2014. dec. 5. 14:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak akkor az, ha szinte az össze fiúbarátjával le is fekszik.
2014. dec. 5. 14:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Volt par kozuluk, akikkel lefekudt, de azert nem az osszessel
2014. dec. 5. 14:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem feltetlen bszik midenkivel, de en nem birom az ilyen tapados lanyokat es igen, rib.ncosnak gondolom oket.
2014. dec. 5. 14:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Volt par kozuluk en biztos nem szeretnem ha a korabbi dugopajtikkal egyutt bulizgatna szoval felejtos az ilyen csak es ha alt azzal a haremmel log akik mar megdgtak akkor igrn ribi
2014. dec. 5. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Bakker, 28 éves koromig nem voltam hajlandó lányokkal barátkozni. Hogy miért? Mert a fiúk nem szúrnak hátba, ha kiderül, hogy rajtad jobban áll egy ruha, vagy dúsasbb a hajad. Ennyi. Iszonyat sok szemét, aljas és vérszívó "barátnőm" volt általános iskolában akikről utólag derült ki, hogy a bátyámhoz akartak rajtam keresztül hozzáférni. Akkor döntöttem el, hogy csak fiúkkal fogok barátkozni. Sose bántam meg!

Egyenesek és normálisak ellentétben a lányokkal.

2014. dec. 5. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja és rólam is terjesztették a lányok, hogy az összessel lefeküdtem pedig a kezemet se fogták meg. Ja, de egyszer igen, amikor elestem a jeges úton és felsegítettek.

Végül, lehet, hogy jobban járnának a 17-20 srácok, ha olyan lányokat keresnének maguknak, akik fiúkkal barátkoznak, mert ők jobban ismerik őket. Elfogadják a szokásaikat és a kapcsolatuk nem fog függeni a barátnők véleményén:)

2014. dec. 5. 14:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!