Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lanyrol? Szerintetek r. b@nc?
17 eves, sokkal tobb fiu baratja van mint lany. Ezek a sracok mind idosebbek nala, es eleg bensoseges a legtobbel a kapcsolata, ugyertem folyton olelgeti oket, puszik, stb. (Volt mar amelyikkel jart is rovidebb ideig) Szinte csak fiukkal van, 2-3 baratnoje van, de azoknak a baratjukkal is nagyon joban van.
Egyebkent egy nagyon csinos es dekorativ lany....
Ismertek ilyen embert? O milyen es mi a velemenyetek rola?
Bakker, 28 éves koromig nem voltam hajlandó lányokkal barátkozni. Hogy miért? Mert a fiúk nem szúrnak hátba, ha kiderül, hogy rajtad jobban áll egy ruha, vagy dúsasbb a hajad. Ennyi. Iszonyat sok szemét, aljas és vérszívó "barátnőm" volt általános iskolában akikről utólag derült ki, hogy a bátyámhoz akartak rajtam keresztül hozzáférni. Akkor döntöttem el, hogy csak fiúkkal fogok barátkozni. Sose bántam meg!
Egyenesek és normálisak ellentétben a lányokkal.
Ja és rólam is terjesztették a lányok, hogy az összessel lefeküdtem pedig a kezemet se fogták meg. Ja, de egyszer igen, amikor elestem a jeges úton és felsegítettek.
Végül, lehet, hogy jobban járnának a 17-20 srácok, ha olyan lányokat keresnének maguknak, akik fiúkkal barátkoznak, mert ők jobban ismerik őket. Elfogadják a szokásaikat és a kapcsolatuk nem fog függeni a barátnők véleményén:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!