Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítani akar velem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akar velem a barátnőm a szülei miatt?

Figyelt kérdés

Mit tanácsoltok ?

Elég jól megy nekem anyagilag ezért kölcsön adtam a barátnőm szüleinek kisebb összeget már rég vissza kellett volna fizetniük de nem tették, mindegy is, annyira nem vág engem a földhöz, hogy létszükségletem lenne arra a pénzre, de barátnőm mindig azt mondja "ég a pofája" és kellemetlennek érzi azt, hogy velem legyen ilyen helyzet után. Mit tanácsoltok ? Én nem akarok vele szakítani.

2014. dec. 4. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem vág téged földhöz és papír sincs az ügyletről, akkor üljetek le együtt és mondd meg nekik, hogy nem tartasz igényt a pénzre. Ha ebbe nem mennek bele, akkor mondd azt, hogy vegyék úgy, hogy ez nekik a karácsonyi ajándékod.

Ha volt papír, de téged az a pénz nem érdekel, akkor meg tépjétek össze(semmisítsétek meg iratmegsemmisítőben), és volt nyom, nincs nyom. )

2014. dec. 4. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva van nálunk nekem megy jól én a pasimnak adtam 2ésfélMilliótőis azt mondta ég apofája még mindig nem adta meg 7 hónapja és 4 napja lóg es meki én meg se említem csak úgy csinálok mintha mise történt volna kezdeményezem a szexet meg mindent tehát csak annyit kell tenned ,hogy meg se említsdddddf a dolgot és készszsszsz !! Majd ha már látod ,hogy van pénzük a szülőknek vissza adni addig te csak kényeztesd a csajod mint mondtad van most pénzedddd vegy neki valami szépet és mondj valami cukit én utána tuti 100 leszopnálak és szeretnélek és sose akarnálak elhaggyyni !!️!! 😃❤️😃💋👄💋💄💗 vegyél neki egy fehér IPhone 6 Plus-t 💋❤️️💋❤️
2014. dec. 4. 22:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Most ez komoly ?

Vegyek iphone 6 plust ?

Így se akar elfogadni semmit.

A mi esetünkben 1 milliós kölcsönről beszélünk.

2014. dec. 4. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor bem tudom csak éreztesd vele ,hogy te leszarod a pénzttttt vagy vidd el valahováááá
2014. dec. 4. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
*NEM bocsi de siettem
2014. dec. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!