Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar velem a barátnőm a szülei miatt?
Mit tanácsoltok ?
Elég jól megy nekem anyagilag ezért kölcsön adtam a barátnőm szüleinek kisebb összeget már rég vissza kellett volna fizetniük de nem tették, mindegy is, annyira nem vág engem a földhöz, hogy létszükségletem lenne arra a pénzre, de barátnőm mindig azt mondja "ég a pofája" és kellemetlennek érzi azt, hogy velem legyen ilyen helyzet után. Mit tanácsoltok ? Én nem akarok vele szakítani.
Ha nem vág téged földhöz és papír sincs az ügyletről, akkor üljetek le együtt és mondd meg nekik, hogy nem tartasz igényt a pénzre. Ha ebbe nem mennek bele, akkor mondd azt, hogy vegyék úgy, hogy ez nekik a karácsonyi ajándékod.
Ha volt papír, de téged az a pénz nem érdekel, akkor meg tépjétek össze(semmisítsétek meg iratmegsemmisítőben), és volt nyom, nincs nyom. )
Most ez komoly ?
Vegyek iphone 6 plust ?
Így se akar elfogadni semmit.
A mi esetünkben 1 milliós kölcsönről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!