Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megy karácsonyi vásárba?
Ha lehet,a várost is írjátok le,ahol/ahová mentek.
Egyszerű közvélemény kutatás céljából.
Idén nem.
Tavaly voltam. Nem olyan nagy durranás, pesten volt.
Köszönöm az eddigieket!
Még annyit,hogy milyen céllal? Tehát romantikázni,vagy csak úgy elmenni?
Én nem foglalkozom a karácsonnyal mint vásárolgatás. Mindenki kap egy csokit aki rokon és kész.
Azt hiszem nem az ajándék a fontos, hanem hogy foglalkozik valaki a másikkal.
Apám hiába venne nekem akár egy házat is ha telne neki rá, ha egy sz@r alak...
"Szerinted a vásárokba milyen céllal mennek az emberek?!"
Több ismerősöm van,aki csak barát/barátnővel megy és nem elsődlegesen a vásárlás miatt.
Puszta kíváncsiság vezérelt,mikor kiírtam a kérdést,hogy bepillantást nyerhessek az emberek szokásaiba.
Nem megyek, voltam anno, szerintem most is ugyanolyan, a sok emberke megy és költi a pénzét, egy olyan "ünnepért", amit valaki kitalált, hogy lehúzhasson sok embert. És ráaggattak ilyet, hogy a szeretet ünnepe, meg ilyeneket. Persze engem nem zavar, az ő dolguk, ki mire költi a pénzét. Tömeg van, ez kedvez a zsebtolvajoknak, gondolom, tán annyi változás van, hogy drágábbak lettek.
Nekem ugyanolyan nap, mint a többi, az év többi napján is szeretem a szerelmem, nem kell ahhoz egy ilyen "ünnep"!
Ha kell valami azt máskor is meg tudom venni.
Budapest
Anyummal megyünk hétvégén, de csak nézelődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!