Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik egymás közt miről szoktak beszélgetni? Miért kínos nekik egymás előtt kimutatni, hogy vannak érzéseik?
hát pl legjobb barátommal megtudom beszélni az érzéseimet és ő is velem...de pl azt, hogy szeretem a barátnőm és nem csak "szexre használom" azt bárki előtt felvállalom...de vannak olyan dolgok amiket a férfiak egymás előtt cikinek tartanak, persze bizonyos ismeretségi szint után már nem az...
de, hogy a kérdésre is válaszoljak...változó, attól függ kivel...szakmai dolgokról, jövőbeli tervekről, játékokról, hobbiról...van ugye aki a horgászásról, sportról ilyenekről beszél...
Az előző válaszolóhoz csatlakozva: társaságtól függ a dolog.
Vannak olyan régi ismerőseim (mondjuk nevezzük őket haveroknak), akik tényleg hajlamosak úgy beszélni a lányokról, ahogy a kérdésben írod. Velük például nem is nagyon lehet komolyabban beszélni. (megjegyzem, én velük sem beszélek így, nekem ez nem megy, nem stílusom)
De például a főiskolai ismerősökkel teljesen más a helyzet. Beszélgetünk mindenről: politika, közélet, bulvár, tv-műsorok, filmek, zene, a világ történései. Lányokról is, persze, de nem ilyen stílusban.
Mondjuk egyikőnk sem kifejezetten érzelgős típus, szóval nem jellemző, hogy a legbelsőbb érzéseinkről beszélgetnénk (oké, volt már rá példa; egy kis italozás után könnyebben megnyíltunk és filozofálgattunk megfáradtan a hosszú este végén), de akkor sem ilyen stílusban beszélünk.
Utolsó 2 válaszolónak nagyon köszönöm, hogy mind a két kérdésemre válaszoltak, ment a zöld kéz! :)
Egyébként oké, persze, az hogy soha nem bántottam meg senkit elcsépelt kijelentés volt, hiszen megbántani màr annyival is meglehet valakit, hogy: levágattad a hajad? Nem kellett volna...
Úgyhogy kijavítom magam, soha egy férfi szívét sem törtem össze szándékosan, persze volt hogy visszautasítottam valakit, de a lehető legfinomabban, és nem hitegettem előtte őket.
attól, hogy nincs (vagy ritkábban van) hiszti, vagy látványos vergődés, ez nem azt jelenti, hogy nincs érzelem.
amúgy meg attól férfi valaki, ha van önuralma- ha nincs, akkor kisfiú vagy egyszerűen csak hím!
"A folyó is ott a legmélyebb, ahol a legsimább a felszine."
(Tamás Bátya kunyhója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!