Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szerencsétlen vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szerencsétlen vagyok. Mi lesz vajon később? (Hosszú, többi lent) L

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet hogy én egy 19 éves lány vagyok külsőre szerintem olyan átlagos kategóriába tartoznék ha nem lennék túlsúllyos, most jön majd egy pár dagadtos beszólás de nem számít, szóval próbáltam fogyni, diéta és mozgás, kb 2,5 évig csinátam és egy kg sem ment le rólam.. Mások azt mondták az arcom szép bár én ezt nem hiszem, egyedül a hajamat szeretem magamon ennyit tartok szépnek magamom.. Nem is hanyagolom el magam mert ápolt vagyok, nekem ez fontos és a ruháimat is próbálom úgy megválogatni hogy a méretemtől függően legyen valamilyen szinten divatos...Mondják azt hogy mindenki életében van olyan személy akinek legalább egy kicsit tetszik.. Na az enyémben nincs.. Soha nem is csókolóztam még. Szerintem nem is fogok.. Nem akarom itt sajnáltatni magam, csak érdekelne hogy milyen kilátásokat láttok ti a jövőmre nézve így ismeretlenben.

A normális válaszokat előre is megköszönöm.

19/L

2014. dec. 3. 22:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy rosszul csináltad a diétát, elcsaltad a mozgást, vagy pedig van valami betegséged, ha ennyi idő alatt nem fogytál még minimálisat sem. Menj el dokihoz szerintem, ez komoly dolog!

Egyébként én vagyok a Forever Alone (hazai) képviselője, mindegy lány mondja, hogy "úgyse lesz senki, akinek tetszenék", 3 hónap múlva pedig párkapcsolat, és egy 3. fél, aki le akarja csapni őt a pasija kezéről.

Na, én nem ilyen vagyok. Én, amit mondok, az úgy is van. Fogalmam sincs, hogy te ilyen vagy-e, mert nem ismerlek...

19/L

2014. dec. 3. 23:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Voltam már ez miatt orvosnál/kórházban(kivizsgálás) nem találtak semmit.. Szóval a betegség kizárt, elcsalni sem csaltam el a mozgást.. Mi értelme lett volna annak amikor magamért csinálom.. Ez nem túl logikus.. Szóval ez a kettő kizárva..
2014. dec. 3. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!