Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Melegség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Melegség előfutára?

Figyelt kérdés
Kiskoromban is a lányos játékokat szerettem, és mindig női szerepjatekokat szerettem alakítani, lányokkal szerettem barátkozni, valamint a verekedős játékokban is női karaktert valasztok, pedig nem operálnam át magam nővé.... 11F
2014. dec. 3. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vagy csak erdeklodsz a lanyok irant? :)

Ne aggodj ezek miatt, ettol meg ugyanugy szeretheted a lanyokat.

2014. dec. 3. 15:14
 2/11 anonim válasza:

Nem hiszem, bár ki tudja, gondold végig a dolgokat, hogy esetleg vonzódsz e a fiúkhoz, vagy hányingered van attól, hogy esetleg haveron túl gondolj egy srácra :D

12l

2014. dec. 3. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok,de rám is igazad ezek.

Még sem akarok nő lenni.

Meleg vagyok:)

Tekkenben Nina,Lili,Julia a kedvenceim:D

2014. dec. 4. 06:20
 4/11 anonim ***** válasza:
most hogy így belegondolok a Street fightersban én is mindig a Chun-Li-t választottam :D
2014. dec. 4. 07:48
 5/11 anonim ***** válasza:
lehet hogy meleg vagy, de az ilyen nem ebben nyilvánul meg. én inkbáb az a mindenféle érdeklődésű ember voltam gyerekként, volt amikor a barbik, volt amikor a legók és volt amikor a pankrátoros és focista kártyák érdekeltek :DD Most 14 vagyok és már biztos vagyok benne hogy meleg vagyok, mert az az érzés amit akkor éltem át mikor megcsókolt egy fiú haverom az felülírhatatlan :33 Hajrá!
2014. dec. 4. 15:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Brandonee te ténlyeg meleg vagy,vagy csak kamuzol?
2014. dec. 4. 18:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg.

tini korban volt,hogy azt hittem transznemű vagyok.

Pont ezen dolgok miatt.

De azóta rájöttem,hogy ezek csak ilyen sztereotípiák voltak.Ennél jóval összetettebb a kérdés.

A pasikhoz vonzódom,de nem lennék szívesen lány.

Bár vannak ezek furcsa dolgok(ha ma is játszom még ilyen játékokkal én is nő karaktert választok,szerintem sokkal összetettebb ez a dolog,de transznemű kifejezetten az,aki nő szeretne lenne férfi létére,vagy fordítva.

2014. dec. 5. 01:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Lányosnak sem mondanak.

Mégis vannak "lányos " dolgaim.

Sokkal több kategória van az embereknél,mint amiket ismerünk.Van,amit még az ember maga sem tud megmagyarázni,akkor egy kívülálló hogyan értené?

2014. dec. 5. 01:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Amúgy vannak olyan férfiak(ők a transzvesztiták),akik csak egy szerep kedvéért,vagy ideiglenesen szeretenek női szerepet alakítani,és arra az időre beöltöznek nőnek,de nem operáltatnák át magukat,mert jól érzik magukat férfi testben.

Ez nekik csak egyfajta szerepkör.

Ennek a kicsit groteszk megnyilvánulása pl Conchita Wurst.

2014. dec. 5. 01:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ókorban egyébként férfiak játszották a női szerepeket is:)

Igazából túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a nemnek.

Alapvetően mindenki ember,ilyen-olyan jellemvonásokkal.

Van aki átlagosabb,van aki nem.

Amikor kitalálják ezeket a férfi és női szerepeket,az egyfajta önámítás.Az ember nem igazán tudja elfogadni a valóságot,és az életet egy mesének akarja felfogni,mint a tündérmesékben.

A férfi a kemény,bátor,határozott

A nő pedig elesett,védelmezni való és egyebek.

Holott ezek a jellemvonások nem bonthatóak le nemekre.

2014. dec. 5. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!