Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Melegség előfutára?
Vagy csak erdeklodsz a lanyok irant? :)
Ne aggodj ezek miatt, ettol meg ugyanugy szeretheted a lanyokat.
Nem hiszem, bár ki tudja, gondold végig a dolgokat, hogy esetleg vonzódsz e a fiúkhoz, vagy hányingered van attól, hogy esetleg haveron túl gondolj egy srácra :D
12l
Én 26 vagyok,de rám is igazad ezek.
Még sem akarok nő lenni.
Meleg vagyok:)
Tekkenben Nina,Lili,Julia a kedvenceim:D
Tényleg.
tini korban volt,hogy azt hittem transznemű vagyok.
Pont ezen dolgok miatt.
De azóta rájöttem,hogy ezek csak ilyen sztereotípiák voltak.Ennél jóval összetettebb a kérdés.
A pasikhoz vonzódom,de nem lennék szívesen lány.
Bár vannak ezek furcsa dolgok(ha ma is játszom még ilyen játékokkal én is nő karaktert választok,szerintem sokkal összetettebb ez a dolog,de transznemű kifejezetten az,aki nő szeretne lenne férfi létére,vagy fordítva.
Lányosnak sem mondanak.
Mégis vannak "lányos " dolgaim.
Sokkal több kategória van az embereknél,mint amiket ismerünk.Van,amit még az ember maga sem tud megmagyarázni,akkor egy kívülálló hogyan értené?
Amúgy vannak olyan férfiak(ők a transzvesztiták),akik csak egy szerep kedvéért,vagy ideiglenesen szeretenek női szerepet alakítani,és arra az időre beöltöznek nőnek,de nem operáltatnák át magukat,mert jól érzik magukat férfi testben.
Ez nekik csak egyfajta szerepkör.
Ennek a kicsit groteszk megnyilvánulása pl Conchita Wurst.
Az ókorban egyébként férfiak játszották a női szerepeket is:)
Igazából túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a nemnek.
Alapvetően mindenki ember,ilyen-olyan jellemvonásokkal.
Van aki átlagosabb,van aki nem.
Amikor kitalálják ezeket a férfi és női szerepeket,az egyfajta önámítás.Az ember nem igazán tudja elfogadni a valóságot,és az életet egy mesének akarja felfogni,mint a tündérmesékben.
A férfi a kemény,bátor,határozott
A nő pedig elesett,védelmezni való és egyebek.
Holott ezek a jellemvonások nem bonthatóak le nemekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!