Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy elmúljon?
Egy harmadik emberre lenne szukseged, aki szeretne teged.
Hidd el, tudom, mit beszelek, en vagy 3 eve ebben a cipoben evezek. Es nekem is egy normalis pasira lennr szuksegem, aki szeret es aki mellett elfelejtenem ot.
"Kapcsolódó kérdések
Tanár diák kapcsolat. Elmondtam a tanáromnak h vonzódom hozzá. És azt hiszem h már többet is érzek iránta (egyáltalán nem az estem), mit tegyek h elmuljon?
Ti lányok hány évesen élveztetek el először szex közben? Vagy mennyi idő kellet h elmúljon a szüzességetek elvesztése után h elélvezzetek?
Ma este átjön a barátom és úgy tervezzük hogy lefekszünk egymással. Csak annyi a baj hogy nagyon félek. Mit tehetnék hogy elmúljon ez a félelem?
Gyerekek plíz help mí mert én ezt nem bírom már. Mit lehet tenni az ellen, hogy elmúljon a szerelem és vele együtt a fájdalom?
Miért van ez? Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Mit tegyek, hogy elmúljon bennem ez a fajta érzés és gondolkodás?
Mit csináljak, hogy elmúljon ez az érzés?"
Nézz szét a kapcsolódó kérdésekben és biztosan találsz hasznos tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!