Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális dolog vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog vagy nem?

Figyelt kérdés
az lenne a probléma hogy van egy ismerősöm, aki azt mondja hogy beleszeretett egy sztárba. én mondom neki hogy ez nem lehet, max tetszik neki de ő azt hajtogatja hogy ő szereti és kínozza az hogy nem lehet vele. 16 éves leányzóról van szó de mindjárt betölti a 17et. és amikor beszél róla, látszik hogy tényleg szenved. szerintetek ez normális dolog már ennyi idősen? még 12,13 évesen lehet hogy elmenne vagy nem? ti mit gondoltok? kort és nemet is írjatok köszi.
2010. jan. 31. 11:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelem, csak rajongás.=)
2010. jan. 31. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
háát ritka de előfordul az ilyen...de hamar elmúlik majd(reméljük)...de am nincsebbe semmi olyan ledöbentő dlgok,mindenkivel megesik és az ilyen
2010. jan. 31. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
*dolog
2010. jan. 31. 11:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
kinövi
2010. jan. 31. 11:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként kibe?
2010. jan. 31. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez már egy picit túlzás. 13-14 évesen én is álmodoztam a kedvenc sztárjaimról, vmelyikbe "szerelmes" is voltam, de nem szenvedtem attól h nem lehetek vele. Hiszen nem ismerem, nem tudom milyen ember....17 évesen ez egy kicsit bizarr...mára már én is kinőttem ebből... sztem annak az ismerősödnek azért vannak ilyen érzései, mert kell kapaszkodnia vmibe, kell h vkiért éljen....majd akkor fogja elfelejteni ezt a sztárt ha eljön neki az igazi.:) 17/L
2010. jan. 31. 11:17
 7/10 A kérdező kommentje:
én is túlzásnak tartom ennyi idösen. és aggódom érte mert ebből nincs kiút, soha nem lehet vele ez lehetetlenség. a jonas brothers egyik tagjába.
2010. jan. 31. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:

mikor elolvastam a kérdést gondoltam hogy beirom hogy biztos valami jonas brothers féleségbe "szerelmes" aztán lejjebb tekertem aaz oldalt és látom hogy jonas brothers XDDDD :D

szánalmas amugy az ilyen..

2010. jan. 31. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Epic Fail!! keress búza képeket a tagról és tapétázd ki vele a szobáját
2010. jan. 31. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd kinövi, hagyd rá.
2010. jan. 31. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!