Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátomnak van párja a bálra, csak én mennék egyedül. Ne menjek?
Külföldön élek, tanulok 6. éve.
Most vagyok 10. osztályos, és sikerült összebarátkoznom már pár emberrel, aminek nagyon örülök. Viszont mivel nem vagyok 110& magabiztos, a fiúkkal bajban vagyok.
5 osztálytársammal mennék a bálba januárban, és jövő héten kezdődnek a táncpróbák, amihez ugyebár kellene pár.
Mindegyik osztálytársam a barátjával/barátnőjével megy, csak nekem nem lenne senkim.
Szerintem nem is megyek.
Mit tennétek a helyemben?
Szerintem is menj el mert később csak azon fogsz rágódni hogy mi lett volna ha...
Mindenki erről fog beszélni hogy milyen volt, kivel mi történt, milyen vicces volt stb. Legyél ott te is. Lehet uncsi lesz, lehet történik valami vicces, lehet találsz új barátokat is, lehet valakinek nem jön el a párja és felkér stb. bármi megeshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!