Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden barátomnak van párja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden barátomnak van párja a bálra, csak én mennék egyedül. Ne menjek?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, tanulok 6. éve.

Most vagyok 10. osztályos, és sikerült összebarátkoznom már pár emberrel, aminek nagyon örülök. Viszont mivel nem vagyok 110& magabiztos, a fiúkkal bajban vagyok.

5 osztálytársammal mennék a bálba januárban, és jövő héten kezdődnek a táncpróbák, amihez ugyebár kellene pár.

Mindegyik osztálytársam a barátjával/barátnőjével megy, csak nekem nem lenne senkim.

Szerintem nem is megyek.

Mit tennétek a helyemben?

2014. dec. 2. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el, valamelyik barátod biztos még táncolni is fog veled, jó buli lesz , meglátod. Később megbánnád hogy nem mentél el
2014. dec. 2. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el, ne hagyd ki az eletedbol, esetleg kerd meg a barataidat, hogy talalnanak-e neked is tancpartnert. Lehet valamelyik tesoja, vagy haverja elmegy veled a probakra.
2014. dec. 2. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj el mert később csak azon fogsz rágódni hogy mi lett volna ha...

Mindenki erről fog beszélni hogy milyen volt, kivel mi történt, milyen vicces volt stb. Legyél ott te is. Lehet uncsi lesz, lehet történik valami vicces, lehet találsz új barátokat is, lehet valakinek nem jön el a párja és felkér stb. bármi megeshet.

2014. dec. 2. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Menjél el! Mi történik akkor ha egyedül mész? Megszégyenülsz? Vagy lehet hogy nem egyedül jössz el? Még az is lehet..
2014. dec. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!