Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Na szóval:) Én nagyon szeretem a focit, kedvenc csapatom a Juventus... Barátnőm is megkedvelte őket általam:D Kérdezget is róluk:) Arra gondoltam, hogy Valentin napra kapna tőlem egy Juventus-os sálat:D Szerintetek ez mennyire jó ötlet? Nagyon hülyeség?:S .... Előre is köszönöm a válaszokat!2010. jan. 31. 10:55
1/7 anonim válasza:
szerintem aranyos ötlet én örülnék neki,és erről csak tejutsz majd az eszébe,szóvalszerintem jó ötlet:D
2/7 Evelynn válasza:
Hááát én nem hordanám (max nagyon ritkán) mert nem illik a stílusomhoz. De ha neki sportos a stílusa akk nincs probléma.
Mondjuk otthon dísznek klassz :)
Végülis nem olyan rossz ötlet, de sztem mindenféleképp vegyél mellé vmi hagyományosat (plüss, virág).
3/7 anonim válasza:
első vlaszoló vagyok.
én se hordanám de pl. a szobába kilehet rakni
és hozzá még vegyél egy szép rózsát(pl. olyat aminek különlges a színe)
:)
4/7 anonim válasza:
jó a sál, de vegyél még hozzá csokit vagy virágot. a sál magában nem túl romantikus. : D
5/7 anonim válasza:
már bocsi de sztem hülyeség.. :S
én tuti nem hordanám..
6/7 anonim válasza:
hát ha focirajongó lett a csaj akk biztos tetszene Neki ez is. Amúgy szobájába biztos kinnt feszítene ha nem is hordaná
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg szereti biztos örülne neki!
Mondjuk én nem hordanám,mert nem szeretem a focit.De ha MKB Veszprém kézilabda csapattal kapcsolatos dolgot kapnék biztos örülnék neki:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!