Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány bejön külsőre és belsőre is, mi oka lehet annak, hogy mégse akartok vele párkapcsolatot?
Hasonló helyzetben voltam nemrég, hirtelen azt hittem hogy ezt a kérdést feltettem újra. :D
Egyébként az a baj ilyenkor, hogy nincsen kémia. Nincs meg az a szexuális vonzódás, hogy úgy érezd, le sem tudod magad szedni a másikról. Ennyi a titok.
akkor oké.
csak mert én is ilyesmi helyzetben vagyok, sose mondtuk egymásnak a lánnyal hogy szeretlek, de szerintem mindkettőnk kurvära érzi hogy mi a helyzet.
Csak ez ilyen se veled, se nélküled...
miért nem mondod meg neki? nem lenne egyszerűbb?
(rám ez nem vonatkozik. én szeretem túlbonyolítani a dolgokat)
Lehet hogy más lány jobban érdekli mint te!
Én is voltam ilyen helyzetben, működött köztünk MINDEM, csak közölte hogy még várna a kapcsolattal... Nemis értettem mi lehet, közben kiderítettem hogy a volt csaja van a dologban.:D nem a legkellemesebb:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!