Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lányoknak! Mi a véleményetek a körülmetélt péniszről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 01:56
11/20 anonim válasza:
szerintem kóser dolog nincs azzal semmi problem 12 L
13/20 anonim válasza:
Hát igen, 12 évesen már sokat tapasztalhatott, bár manapság már...:D
14/20 anonim válasza:
23L --> láttam mindkétfélét, de én abszolút a körülmetéltre szavazok, sokkal szebb, és kellemesebb az orális téma:D is. Nekem egyértelműen sokkal jobb úgy
15/20 anonim válasza:
Milyen az ha körül van metélve? Én még olyant nem láttam, igaz hogy normálisat is megtudnám számolni egy kezemen hogy hányat. 31/n
16/20 anonim válasza:
31 évesen ilyen kevés tapasztalat ?
Zárdában voltál ? :-(
17/20 anonim válasza:
Nem vonultam zárdába,csak férhez mentem! És én nem csalom meg a férjemet!!!
18/20 anonim válasza:
nemcsak a zsidók, az arabok is körülmetélik magukat.
Nekem függetlenül tőlük, egyértelműen a körülmetélt jön be
19/20 anonim válasza:
Én körülmetélt vagyok és a barátnőimnek jobb volt a szex, de az orálszex az felejtős, mert úgyse megyek el soha az életben attól, akárhogy csinálják, meg nekem sajnos nem olyan jó, ezért szeretnék előbőrt valahogy, mert ez így nem állapot
20/20 anonim válasza:
Kóser.. De régen röhögtem ilyen jót.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!