Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felfázni csak a lányok tudnak?
Mert nekem oviból az maradt meg,hogy az óvónők állandoan lezavartak a hideg kövekről, ha azon ültem, mondván, hogy nehogy felfázzak.
Fiuk is fel tudnak fázni? Elvégre nekik sokkal védettebb helyen van a húgycsövük, kisebb az esély a baktériumok elszaporodására.
Most vagy én vagyok a buta vagy az ovonők, akiknek biologia tudása igen korlátozott.
Sajnos és férfi létemre nagyon könnyen fel tudok fázni, vigyáznom is kell magamra (betűrni a polót, trikót venni télen, dupla nadrág télen, vastag zokni télen, vatag pulcsi télen - rossz hogy így meg gyakran melegem van, de hát inkább ez mint a flfázás ami abból áll hogy negyed óránként rohannom kell pisilni - és nem pár "centilitert" hanem fél litereket (egyszer kísérletképp lemértem még régen).
A szexuális életem nagyon elcseszi ez a dolog, hogy levetőzés után fél órával majdnem bepisilek és abba kell hagyjam amit csinálok különben felrobban a hólyagom és megyek ki hogy majdnem egy percig áradjon a húgy... Borzalmas.
Rosszab hogy a koffein ugyanezt éri el halálos ómen a feketet tea, ott talán litert is hugyoztam utána mikor nem tudtam menni mikor már kellett volna majdnem meghaltam mire elértem egy budit és kb. úgy ment a piszoárba hogy nem lefelé mint máskor, hanem mint mikor telierővel nyitod meg a slaggot és előre kicsapódik a víz... Rémes. És nagyon rossz olyankor húgyozás előtt olyan mintha... nem tudom de nagyon rossz.
Ha ideges vagyok ugyanez történik, ha sírok akkor brutális mennyiségű húgy van több részletben... Nagyon utálom már - a kérdés: honnan jön ez? Ha nem is iszom csak 1 pohár teát honnan jön a liter húgy?
"A probléma, hogy ha egy fiú felfázik, az nagyon durva, nagy eséllyel hólyag hurutot kap. Aminek súlyosabb következményei is lehetnek."
Fordítva. A lányok felfázása szinte mindig hólyaghurut, a fiúké viszont nagyon ritkán. Nekik általában húgycsőgyulladás, viszont ha felszáll nagy ritkán a hólyagig, akkor általában már a prosztata is érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!