Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a hermafrodita?
Úgy értem tudom az "alapfogalmat", de két verziót ismerek.
1.Férfi vagy női teste van, csak a nemi szerve más.
2.Mindkét nemi szervvel rendelkezik.
Melyik az igaz?
hermafrodita
kétnemű; mindkét nem nemiszervével rendelkező
Vagy teljes mertekben rendelkezik mind a ket nemre rendelkezo kulso es belso nemiszervekkel, vagy csak egyikkel reszlegesen, pl megvan minden ferfi nemi szerve, plussz egy mehe.
Ha mindketto teljesen ki van fejlodve, akkor elofordul, hogy varnak, a gyerek szemelyisege melyik iranyba fog elmenni, kislany vagy kisfiu, es ugy dontenek, melyik nemi jelleg (szerv) maradjon, de olyan is van, hogy a szulok valasztanak szuletes utan, na olyankor szoktak melleloni neha, es lesz egy fius kislanyuk vagy forditva.
1.
a kettes az már a transzvesztita..
Istenem..-.-'
A hermafrodita az az, aki már születésétöl fogva mindkét nem nemiszervével rendelkezik.
A transzveztita pedig az, aki pl férfiböl lett nö. Levágatta a fszát, és 'vaginát' csináltatott.
Idioták..-.-'
latom teljes a kepzavar!:)
hermafrodita: mind ket nemre jellemzo nemi szervekkel szuletik
transzfesztita: noi ruhakat hordo ferfi, nem feltetlenul meleg
transzszexualis(!!) nobol ferfive, vagy ferfibol nove operalt szemely
csak tisztázzuk már, hogy nem fesztita, hanem vesztita, V-vel... [vestire - öltözni --latin eredetű az elnevezés]
:D
Kösz a vélaszokat, tehát a 2. verzió!:D
És a Lady GaGát már hallottam, de sztem az hülyeség...xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!