Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar ő találkozni? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú 20 éves nyolc év a korkülönbség..minden úgy kezdődött hogy a nővérem ott volt egy szorakozó helyen én meg oda memtem kérjek pénzt ott volt egy fiú aki nagyon cukii. Nagyon nézett. Amikor a nővéremtől pénzt kértem haza mentem mikor az a fiú haza ment rám írt beszélgettünk.. rá kettő napra nem írt gondoltam írok én dee nagyon furcsán viselkedett...most már nem is ír megbeszéltük vagy háromszor is hogy talizunk de mindig közbe jött neki valami..megbeszéltük hogy talizunk én ott voltam egyik barátnőmnél és mikor megyek hazaa akkor jön ő is mert arra fele kell mennyen.. kijöttem a barátnőmtől elindultam és láttom elöl megy ő.. pedig nekem ő azt mondta hogy nem lesz ideje talizni...erre fel ott megy előttem...én kellet mennyek a boltba ment ő is elől tudta én vagyok de nem várt meg bemegyek a boltba ő már akkor jön kii s csak egy gyenge szia volt az egész ő elment a szorakozó helyre én meg hazaa..szerintetek nem akar talizni velem? 13/l#Remé
2014. dec. 1. 08:32
2/3 anonim válasza:
szerintem egyértelmű, hogy nem. biztos megtudta, hogy 13 éves vagy, és ha 20 éves kezd ennyi időssel, akkor az még liliomtiprás, könyörgöm :D
a pár beszélgetés alatt biztos nem voltál neki szimpatikus, de nem akar megbántani ezzel, így inkább kerüli a kontaktust. akadj le róla.
3/3 anonim válasza:
8 év. mégha 28 lennék és te 20 éves se. 8 év sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!