Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg fiúk! Voltatok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Voltatok már ennyire szerelmesek egy heteroba?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyok szoros barátságban egy hetero sráccal. De én többet érzek mint barátság. Ezt sok vita veszekedés után el is mondtam neki, szerelmet vallottam.

Annyira szerelmes vagyok hogy mással nem ismerkedem, nem kell más pasi, úgy érzem megtaláltam életem nagy szerelmét. És annak ellenére hogy ő hetero és nem lehet az enyém, akkor is szeretem. Barátok vagyunk, de én úgy gondoskodok felőle mintha az én párom lenne, az én egyetlenem. 22/F

2014. nov. 30. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
haha... naugye, hogy a homofóbok látens homokosok :P
2014. dec. 2. 00:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 44 éves vagyok, velem ez közel 20 éve történt meg. Kitartottunk egymás mellett barátilag, neki ma felesége és gyermeke van, én pedig a gyerek keresztapja :)

Titokban még mindig szeretem, bár azóta már inkább másba szerettem bele.

2014. dec. 3. 02:24
 13/15 anonim válasza:

En most élem ezt át

13/f/bi

2014. dec. 14. 01:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már 5-6 éve érzek így :_(

Középsulis osztálytárs. Már 2 éve proaktívan próbálkozok, hogy leüljünk ezt megbeszélni, de soha sem akar találkozni, mindig talál valami hülye kifogást. Eddig nem tudta, mi az ábra velem, de most nemrég belinkeltem neki az Imák Bobbyért filmet. Később írtam neki, megnézte-e, azt írta, időhiány miatt csak majdnem végig.

De úgy semmi különöset nem írt.

Azért bánt ennyire, mert sokszor "flörtölt" velem,hogy úgymond. Még 2 éve is, mikor találkoztunk.

25/f

2015. jan. 2. 14:32
 15/15 anonim válasza:

Nem egyszerü a dolgod együt érzek veled mert én is ebben a cipőben járok. Csak én szomszédomba lettem szetelmes.

Amiota megmondtam neki az ota ugy érzem kerü.

2015. febr. 10. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!