Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » [meleg kérdés] Meleg fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[meleg kérdés] Meleg fiúk, nektek bejön Austin Mahone?

Figyelt kérdés

Ha nem ő, akkor ki tetszik?

Kort is írjatok!

2014. nov. 30. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, nekem nagyon tetszik. 18/f
2014. dec. 3. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Wáá istenem az a mozgás, az a mosoly *---* kisfius ugyanakkor pasis, nem olyan bzis mint anno Justin az ő korában. Kisfius még, de van egy férfias kisugárzása. Pár év mulva olyan pasi lesz, h akik most azt mondták h nem jön be, azok sirni fognak a f@$za után :3

20f

2014. dec. 3. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
utolsó, sose fogunk sírni a farka után, mivelhogy nála léteznek sokkal jobb pasik is, akik ráadásul még el is érhetőek
2014. dec. 4. 07:39
 14/16 anonim ***** válasza:
#13. tudom h elérhetetlen, csak egy vágyálom marad. Civil emberért sosem voltam ugy oda mint egyes sztärokèrt. Mindig van olyan akibe ugymond gyerekes módon szerelmes vagyok legyen az szinész, énekes vagy egy model. ez van :) és attol mert vki elérhetetlen mèg lehet rohadtul izgató dög :3
2014. dec. 4. 14:20
 15/16 anonim válasza:
ő hetero
2014. dec. 5. 12:12
 16/16 anonim ***** válasza:

#15. mndta vki h meleg? a kérdés az volt h a melegek közül kinek jön be.

20f

2014. dec. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!