Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek milyen egy csúnya női/lány arc?

Figyelt kérdés

Írjátok le vagy képet is linkelhettek.

Tudom, hogy mindenkinél más de a ti személyes véleményetekre vagyok kíváncsi :)

Ha lehet akkor részletesebben :)

Előre is köszi :)

2014. nov. 30. 16:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
69%

Lány vagyok. Nem tudom aktuális-e még a kérdés.

Tényleg inkább az ápoltság határozza meg a szépséget.

De például még a másik véglet is, amikor annyira sokat törődik magával, hogy már elcsúnyul. Sok smink, alapozó, szoli. Egyik másiktól már hányni tudnék.

A személyiség is meghatározza, van akinek már az arcából árad a gonoszság, a rosszindulat.

Meg azt sem szeretem, hogy valaki olyan sokat zabál, hogy már attól felszed 20 kilót. Mert ha valaki ducinak születik, akkor az más, de nem értek egyes embereket, miért hizlalják fel magukat annyira.

2017. dec. 9. 11:31
 12/13 Annregin válasza:
92%

Lehet, hogy halott már a kérdés, de szerintem:

Minden lány szép. Csak azok csúnyák, akik elhanyagolják magukat: túlszedett, vagy összenőtt szemöldök; pattanásos arc (nem aknés, arról nem tehet); ápolatlan fogak; kócos/zsíros haj, vagy borotvált/fiúsan rövid; vastag keretű, neonos, vagy valamilyen ruhájához nem illő színű szemüveg.

És a szerintem legvisszataszítóbb az, amikor olyan sok smink van valakin, hogy nem lehet felismerni. Megkérdeztem egy ilyen lányt, hogy miért csinálja, azt mondta, hogy a szeplőit akarja elrejetni, nos, szerintem nincs cukibb egy szeplős lánynál, főleg, ha szemüveges.

2018. márc. 24. 16:00
 13/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
2020. jan. 15. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!