Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit lennétek képesek leadni az elvárásaitokból, hogy ne maradjatok egyedül? Kapcsolatban élők, nektek mennyit kellett?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 14:09
1/10 anonim válasza:
nem adok le az elvárásaimból,nem fogok össze jönni olyannal aki nem jön be.:)
és erre más sem hiszem hogy képes.
2/10 anonim válasza:
Jelenleg nem kellett semennyit, és nem szívesen adnék le túl sokat, egyedül is jól érzem magamat, akkor már nem kezdek kapcsolatba, csak olyannal akivel tényleg jobb lenni, mint egyedül.
3/10 anonim válasza:
semennyit és soha nem is kellett.
4/10 anonim válasza:
de van aki képes sajnios. van egy haverom. össze jött egy kövér csunya fius fönökösködös csajjal. csak azért mert ráparált h 20 évesen még szüz.
5/10 anonim válasza:
Akár az összeset is szinte, mert erős hajlamom van a kapcsolatfüggőségre.
De aki velem összejön na ANNAK nagyon sokat kell leadni. Nem is bírnak elviselni sokáig!
6/10 anonim válasza:
Mellmérettel kapcsolatos elvárásomat tervezem most leadni, remélem, szükség lesz rá. :) Eddig úgy gondoltam, hogy kell nekem az is, hogy rendesen meg lehessen markolni a nő mellét, nem beszélve a látványról, de most egészen elképesztő mértékben bűvölt el egy lány az egész lényével, akinek történetesen pici mellei vannak.
7/10 anonim válasza:
nem adok le az elvárásaimból. nem is kellett.
8/10 anonim válasza:
Nagy baj, hogy a többség nem nagyon akar semmit se leadni :D Ezzel kispadra küldenek.
9/10 anonim válasza:
Reálisak voltak az elvárásaim és semennyit nem voltam hajlandó leadni belőlük, olyat választottam, aki ilyen és aki elképzeléseinek én is megfelelek.
35/N
10/10 anonim válasza:
A külsőt illetően elrugaszkodhatunk az ideálomtól, de nem túl nagy mértékben. Ami a belsőt illeti semennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!