Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért beszélget akkor még velem?
Figyelt kérdés
Egy sráccal akivel egymásba szerettünk de a távolság miatt (másik országban él) nem teljesülhetett be ez a szerelem.. de mindennap beszélünk egymással és abban állapodtunk meg hogy "barátok+ maradunk.. viszont volt egy 2 hónap kihagyás most hogy nem beszéltünk. Ez azt jelentette nekem hogy végleg megszakadt a kapcsolat és már nem beszélünk többet. vége. De most újra irt... Vajon miért akar beszélni velem még mindig? Ha tudja hogy nem találkozunk akkor miért akar velem beszélni még mindig? Beszélgetni mindennap egy olyan emberel akivel azt sem tudom hogy valaha fogok-e még találkozni.. Miért akar? Talán még mindig ő is többet érez mint barátság és reménykedik vagy miért? Gondolkozom rajta hogy kiköltözöm abba az országba mert jól bezsélem a nyelvet és akár ott is élnék szivesen hogy vele legyek... Persze ezt soha nem mondtam neki. De nagyon szeretem ezt az embert! Mi lenne a helyes döntés?2014. nov. 29. 20:04
1/1 anonim válasza:
ha nem bonyolítjuk túl a gondolatmenetet , akkor azért beszél még veled,mert érdekled.
A szíved alapján dönts! Ha úgy érzed,hogy feltudnád adni az itteni életed,és úgy lenne teljes,ha vele vagy ,de másik országban,akkor menj.
Rizikós ,az biztos,mert ha véget ér netán a szerelem,akkor talán nem éri meg, de élni kell , és lehet,hogy így jutsz el a boldogságig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!