Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "leckeztessem meg"?
Gyakran erdeklodik irantam, de tudom, hogy nem vagyunk egymashoz valok. Facebookon rohej, amit csinal, olyan nok kepeit likeolja, akiknek valamijuk kinn van a ruhabol.
Tudom, hogy kihasznalja a noket, szorakozik veluk, komolytalan, a beszede is gyerekes(holott jopar evvel 30 folott van), mindig nokkel bulizik, vett maganak egy BMWt, aztan folyton kerdezgeti a csajoktol, hogy akarsz vezetni, edzoterembe jar, de arrol persze eleg gyakran ertesulnek az emberek a facebookon.
Evek ota szenvede miatta, mivel szerelmes vagyok bele, amit o is tud szerintem. Mint mar mondtam folyton bamul, probalna kozeledni, de konkretan nem szol hozzam, amint belepek arra a helyre, ahol o is van, rogton elkezd bamulni, es folyton a nezesevel "bombaz"
"Hogyan "leckeztessem meg"?
Evek ota szenvede miatta, mivel szerelmes vagyok bele"
...fuh. Itt a ráció értelmetlen.
Ja neked is a kedvenced. De meglepő :)
..
.
.
:)
.
.
.
<:( szomorú egy világ ez.
Igen,igazából ez vicces.Akit te itt leírtál,azt nem szeretni kell,hanem elkerülni nagy ívben.Tudatosítsd magadban,hoyg jobbat érdemelsz.Én is ezt próbálom tenni.
Amúgy komolyan,ez ilyen tipikus kemény gyerek vagyok,én vagyok a májer kategória.Belül meg érzelmi sivárság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!