Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy férfinak túl nagy a bimbóudvara? Választ mindkét nemtől várnék.
Előző, hülyén gondolkozol, ha mindenképp meg akarná csináltatni akkor nem tette volna fel a kérdést és főleg nem ilyen formában, magyarán ha megnyugvást keres, hogy nincs ebben semmi gáz és tényleg nincs.
Pont te voltál az aki egyből beírta, hogy hú ez mekkora gáz dolog, tehát te vagy itt az egyetlen aki hátráltatod őt.
Azért írtam, hogy gáz, mert szerintem baromira hülyén néz ki, ha nekem olyan lenne a mellbimbóm, rettenetesen zavarna.
Ha ismerném az illetőt, lehet, hogy udvariaskodóan azt válaszolnám, hogy: "Á, dehogy is!", de szerintem pont azért jött fel ide, mert arra számított, hogy a net anonimitása segít abban, hogy megismerje az emberek őszinte véleményét. Én csak őszinte voltam, mert szerintem éppen azért jött ide, hogy őszinte véleményeket halljon.
"A barátnőimnek is kisebb volt a bimbóudvar mérete, mint ami Nekem van."
Látod: még ez is normális. Nőknek gyakorlatilag akármekkora lehet. Hormonok kérdése - éppen úgy, mint a férfiaknál. Benned kicsit több női hormon van, oszt' ennyi.
"Ha a többség szerint jók a paraméterek amiket fenn írtam, akkor nem plasztikáztatok."
Ott a pont.
Amúgy mikor terhes lesz, túl fog nőni téged, és ez esetleg utána is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!