Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok a kövér lányokról?
A válaszod alapján te biztos!:D
Mennyi idős lányokról beszélünk? A fiatal, 12-13 év alattiak ugyanis áldozatok. Áldozatai a mai műkajáknak, amikben semmi valódi tápérték sincs. Áldozatai a szülőknek, aki úgy gondolják, egy gyerek akkor néz ki jól, ha dagi. Áldozatai a rengeteg cukornak, amit mindenbe belecsempésznek.
56 éves vagyok. Nálunk általánosban (34-es osztálylétszám, ennek kb a fele csaj) egyetlen kicsit ducibb lány volt. Meg lehet nézni, ma mennyi van.
hogy nem vonzók!
egy lány kb ilyen legyen
s7.images.www.tvn.hu/2012/06/03/12/42/www.tvn.hu_9082856a52173daea02df42618316193.jpg
A kövér lányoknak óriási szerencséjük, hogy mi, pasik, nem vagyunk egyformák. Vannak, akiknek kimondottan a telt formák jönnek be.
A nyáron továbbképzésen vettem részt. A csoportban volt egy nőci, aki hát, hogy is mondjam csak, messze nem volt az esetem. (Na jó, kimondom, bottal is csak sírva piszkálnám meg.) De komolyan, egyetlen porcikája sem volt, ami nem unszimpátiával töltött el. A szünetben odajött a férje, egy rendkívül jóképű, jólszituált úriember. És minden mozdulata azt sugallta, hogy odavan a csajért.
56 éves vagyok, láttam már ezt-azt, de még mindig akad néha, ami meglep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!