Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontoznátok légyszi?
Figyelt kérdés
Kaptam már hideget, meleget is. Most sem fogok meglepődni a negatív értékeléseken. Nem a pont a leglényegesebb hanem hogy.miért amennyi, amennyi. Kérlek titeket indokoljátok meg a pontszámot amit adtok. Nagyon köszönöm :)2014. nov. 27. 18:49
11/25 anonim válasza:
10/7
Szép belsővel lehet 10/10 is :)
12/25 Bad G-Sus válasza:
10/6
6tol dughato a csaj,legalabbis nalam :D
14/25 anonim válasza:
Nagyon ki vagy festve, lehetsz kb.14éves.Ilyen korban minden lány szép, kár a pontozásért, és nem kellene kitenni vadidegeneknek az arcodat.
15/25 anonim válasza:
Egy normális ruhával, jó alakkal és egy mosollyal akár 8 is simán lehetne.
16/25 aladar12 válasza:
szemed szép, de valahogy az egész nem áll össze nekem.
18/25 anonim válasza:
Kifejezetten csini vagy, nagyon szép a szemed, csak a szemöldököd valahogy próbáld ne ilyen ívesre szedni, ilyen csodálkozósra. Tudom, ezt nehéz megvalósítani, mert ha gy nő, akkor így nő és kész, de nagyon óvatosan szemöldökceruzával bele tudsz javítani az ívbe és akkor gyönyörűséges leszel szerintem :)
20/L
19/25 anonim válasza:
Szerintem tökéletes vagy, a szemed gyönyörű, egyedül a szemöldöködön változtatnék a helyedben, ne legyen ilyen ívelt szerintem. De ez csak az én egyéni véleményem.
20/25 anonim válasza:
Ez a kép olyan, mintha egy s2arrá photoshoppolt arcot ráphotoshoppoltak volna a testre. És még a sok effekt ellenére sem egy szépség a csaj. Szerintem akitől hideget kaptál, annak volt igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!