Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtünk, és azt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtünk, és azt mondta, hogy ilyen nem fordulhat többé elő, mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom, tényleg mindent megbeszélünk, a szüleim is nagyon kedvelik, apukámnak sokat segített nyáron, szinete mindig együtt bulizunk.

A hétvégét nálam tölötte, mert a szüleim nem voltak itthon. Pénteken találkoztunk barátokkal, romkocsmáztunk, beszélgettünk, aztán kettesben mentünk haza, bekuckóztunk, filmet néztünk, aztán megtörtént, nagyon jó volt és ő sem tűnt elégedetlennek.

Másnap reggel elmentünk reggelizni, és azt mondta, hogy ilyen többet nem fordulhat elő, túlságosan ismerjük egymást és nem menne neki.

Szombaton együtt mentünk egy nagy születésnapra, ahol mindketten kavartunk más személlyel.

Ezt elfogadtam, a napokban viszont célozgat, hogy szeretne még valamit, meghívott magához egy hasonló hétvégére.

Nem tudom vele megbeszélni, tereli a témát.

17L (19F)

(A lek.rvázásra és hasonlókra nem vagyok kíváncsi.)

Köszönöm!

2014. nov. 27. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ebben a kis pondróban még annyi gerinc sincs, hogy tisztázza veled. Többet nem fordulhat elő, de két nap múlva már tervezi az újabbat. Közben meg terel. Fuj.
2014. nov. 27. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy nem most vagyok 17 éves! Ha ilyen nők közül lehetne választani, valószínűleg sosem lennék szerelmes...
2014. nov. 27. 14:28
 13/17 A kérdező kommentje:

Rajta kívül egy fiúval feküdtem le, akivel a tavasszal szakítottam, csúnya körülmények között.

(Az édesanyja elhunyt, ami egy pszichés zavarát kihozta, képtelen lett párkapcsolatra)

Ez a barátom pedig kiáll mellettem, és vigasztalt egész nyáron.

Nem hiszem, hogy olyan erkölcstelen lenne, amit csináltunk.

Köszönöm szépen a szűklátókörű, erkölcs-csősz "segítségeket".

2014. nov. 27. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Az eddigi válaszaimból is láthatod, hogy részemről nem azzal van baj, hogy mit csinálsz, hanem hogy naívan bedőlsz ennek a gyenge mesének.
2014. nov. 27. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:

Ahh pedig már megfogadtam, hogy nem magyarázok tiniknek...

Papolsz itt arról, hogy semmi bajod a "barátság extrákkal" 17 évesen, nagylánynak akarsz mutatkozni...mégis simán megvezet a srác, és most se tudod mi a helyzet. Éretlen vagy te még ehhez.

2014. nov. 27. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem, mi baja van itt néhány válaszolónak. Nem arról beszél, hogy minden buliban más idegennel. Egy jó barátjával, akiben megbízik, végül lefeküdt. Hű, de nagy dolog. 17 évesen azt hiszem, ennél sokkal de sokkal rosszabbak is vannak. Barátság extrákkal dolog meg nem hiszem, hogy a kiégés jele lenne. Mit, 17 évesen keresse meg élete párját? Ugyan már. Most kell bulizni, kötöttségek nélkül. Nem feltétlenül fűvel-fával lefeküdni, nem ezt értem ezalatt. De én beismerem, sok mindenről lemaradtam első egyetemi éveimben, mert foglalt voltam. Nem feltétlenül szexuális jellegű dolgokról.

És szerintem a kérdező nem is azt mondja, hogy most halálosan beleszeretett és mindenáron a felesége akar lenni ezek után. Felfogta szerintem egyből, hogy a pasi nem akar kapcsolatot. Tehát akkor? Amúgy meg miért lenne használt zsepi? Lehet, hogy a pasi ürítésre használta, de ezekben a dolgokban az a legjobb, hogy a kihasználás (már ha arról van itt szó) két irányú, a kedves kérdező is élvezte a dolgot. Tehát nem értem, mégis, mi a baj itt?

Kérdező: szerintem egyenesen közöld vele, hogy nem baj az, ha nem akar kapcsolatot, csak akkor mondja meg, pontosan mit akar. Definiáljátok kettőtök viszonyát, sokat segítene neked is és neki is. Ne hagyd, hogy tereljen. A helyzetet nem árt tisztázni azért. Nehogy végül mérgesen neked rontson 2 hónap múlva, hogy mit keresel azzal a másik pasival, mikor ott van neked ő. Még ha ez most elég valószínűtlennek is tűnik.

2014. nov. 27. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:

"Barátság extrákkal dolog meg nem hiszem, hogy a kiégés jele lenne."

Ez egy nem egészséges dolog. Keveri a szerelmet és a kihasználást. 17 évesen épp meg kéne tanulnia, mi a szerelem, hogy mikor kell nemet mondani, és nem széttennie a lábát bárkinek, akár havernak. Ezt valahogy nagyon nem értik a tinik, hogy miért is fontos megválogatni, és nem lealacsonyítani a szexet sima tornagyakorlatra egy kis élvezéssel a végén. Mert a kérdező is ezt teszi - bár tegye, ő fog kiégni rövid időn belül.

2014. nov. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!