Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól nézek ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 30. 14:20
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
72%

jaj

nekem nem tetszel egyáltalán :S

2010. jan. 30. 14:23
 2/55 anonim ***** válasza:
72%

nekem nem. vékony az arcod nagyon, és nem szeretem az ékszereket fiún.

25/L

2010. jan. 30. 14:24
 3/55 anonim ***** válasza:
54%
nem tetszel ..tul vékony vagy..ha hiznál akkor taláán de igy..S:
2010. jan. 30. 14:26
 4/55 anonim ***** válasza:
81%

Háááááát.

Bocs haver de így férfi szemmel....

Szóval ha miattad engem elhagna valaki én azt mondanám h...

De én srác vagyok.És nam akarlak magbántani.Mert amúgy meg lehet h jó fej vagy és ha ismernélek akár spanok is lehetnén.De valamit kezdj magaddal.Ez a séró neked nem megy.Ez nem a te fejformádhoz való.talán kezdd el ezzel a változtatást.

2010. jan. 30. 14:26
 5/55 anonim ***** válasza:
11%
És folytasd az éxerek eltűntetésével.Aztán mivel gyerek arcod van(erről pláne nem tehetsz)kísérletezz ki egy kis szakállt próbálj be több stílust is mármint szakállból.Hogy is mondjam?Úgy kicsit emberesítsd meg magad.Mert ez nagyon (már bocs)de olyan hülyegyerekes.
2010. jan. 30. 14:28
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
Vékonynak látlak nagyon,de az arcod alapján kedvesnek tűnsz.Nem vagy az esetem, de semmi baj veled szerintem!
2010. jan. 30. 14:28
 7/55 anonim ***** válasza:
50%
bocsi nem,de sztem ha kivennéd a pc-t meg a fülbit máris jobb lenne(nem vagyok pc ellenes,van akinek jól állnak ezek és tetszik rajtuk,de neked nagyon nem..)
2010. jan. 30. 14:30
 8/55 anonim ***** válasza:
54%

nekem sem, sztem kicsit b*zis a vigyorod

se ékszer se ilyen csupasz arc nem tetszik

2010. jan. 30. 14:31
 9/55 anonim ***** válasza:
64%

én ismerlek hahaha XDXDDXD

de utálom szegényt:D nem szeretek ránézni se

2010. jan. 30. 14:32
 10/55 anonim ***** válasza:

Ha nem lennél teleaggatva ékszerekkel, ha nem lenne szétzselézve a hajad, ha nem lennének szörnyű képek a háttérben és ha nem tetted volna fel ezt a kérdést, azt mondanám oké. Ezek nélkül szerintem szép arcod van, jók a vonásaid, és felüdítő látvány a mai vasalt hajú egyenarcú fiatalok között. De valószínűleg a stílusod, viselkedésed nem jönne be. Pedig még akár normális is lehetnél;)

23L

2010. jan. 30. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!